Fortnite Güncelleme 6.22 Çıktı

Fortnite Güncelleme 6.22 Çıktı

Fortnite Güncellemesi

Fortnite Güncellemesi

Epic, bir sonraki Fortnite güncellemesinin 6 Kasım Salı günü yayınlanacağını açıklamıştı. Oyun başlatılacak olan 6.22 Güncellemesi gerçekleştirilirken, kesinti yaşanacaktır. 6.22 güncellemesi şimdi mevcut ve tam yama notlarında nelerin yeni olduğunu buradan görebilirsiniz.

Epic Games, Fortnite 6.22 sürümünü yayınladı ve en son güncellemenin içeriğini ayrıntılı olarak anlattı. En büyük yeni ekleme “Heavy AR” olarak adlandırılan bir saldırı tüfeği, ancak iki yeni Sınırlı Zaman Modları da var. İlkinin adı Team Terror; “Cube Monsters varken iki takımın mücadelsi” şeklindedir. Çevre oynanışı olan Halloween Fortnitemares bir parçası olarak tanıtılan oyunculara karşı oyuncuları mücaddelenin içine sokar. Ama daha fazla oyuncu dahildir.

İkinci Sınırlı Zaman Moduna “Blitz” denir ve “Battle Royale‘in daha hızlı tempolu bir versiyonu” olarak tanımlanır. Maç adaya doğru ilerleyen fırtına ile başlar. Her çember arasındaki gecikme normalden kısadır ve 15 dakika veya daha kısa olan maçlar oluşturur. Harita ayrıca ekstra yağma ve kaynaklara sahiptir. Profil İstatistikleri bu modda sayılır, bu yüzden Victory Royale için sıkı savaşın.

Fortnite Heavy AR

Fortnite Heavy AR