Fortnite Güncelleme Değişiklikleri The Avengers: Infinity War Modu

Fortnite Güncelleme Değişiklikleri The Avengers: Infinity War Modu

Fortnite Güncelleme Değişiklikleri

Fortnite Güncelleme Değişiklikleri

Epic Games, mega-güçlü Thanos ve onun eldivenine sahip sınırlı zamandaki Avengers: Infinity War modunda değişiklik yapmak için tekrar Fortnite‘ı güncelliyor. Spesifik olarak, güncelleme onu daha güçlü yapmak için niteliklerini değiştirecek, ama aynı zamanda öldürmek biraz daha kolay olacak.

Thanos’un Beam’i artık ölümcül; 12 yerine 20 hasar veriyor. Buna ek olarak, yumruk hasarı 80’den 100’e çıkarıldı. Bunu biraz dengelemek için, Thanos’un sağlığı 800 yerine 500 oldu.

Bu değişiklikler ile ilgili olarak Epic, Reddit’teki bir yazıyla, “Amacımız, daha fazla insanın Thanos’un gücünü gerçekten deneyimlemesine izin verirken, aynı zamanda gauntleti kullanırken kendinizi güçlü hissetmenizi sağlamaktır.” dedi.

Bugünkü güncelleme ayrıca Infinity Gauntlet modunda yağma giderlerini de ele alıyor. Güncelleme ile, sadece Rare, Epik ve Legendary seviye silahlar üretilecek ve bu da oyunculara Thanos’u ele geçirme konusunda daha fazla ateş gücü verecektir.

Yeni Fortnite güncellemesi, savaş otobüsünün yüksekliğini ve maçların başlangıcında daha büyük bir fırtına çevresini düşürmek de dahil olmak üzere bazı genel değişiklikler de yapıyor. Ek olarak, med kitleri, chug jugs ve büyük kalkanlar için spawn oranı artırıldı. Tam yama notlarını aşağıda görebilirsiniz.

Fortnite Yama Notları:
Thanos Değişiklikleri
– Artan Beam oyuncularda 12’den 20’ye kadar hasar verir.
– Artan Punch hasarı 80’den 100’e.
– Azaltılmış sağlık 800’den 500’e.

Genel Mod Değişiklikleri
– Düşürken Otobüsün azaltılmış yüksekliği
– Büyük başlangıç fırtına dairesi
– Daha az fırtına hasarı erken oyun (ilk 3 fırtınada % 5/ % 5/ % 10 dan tick başına % 1/ % 2,5/ % 5)
– İlk Gauntlet spawn zamanı otobüs yolculuğundan değişti artı otobüs yolculuğuna 30-45s artı 120-135s.
– Med Kitleri, Chug Jugs ve Big Shields’ın spawn oranı artmıştır.
– Bandages ve Slurp Juice spawndan kaldırıldı.