Fortnite Güncellemesi Kardan Adam Sunuyor

Fortnite Güncellemesi Kardan Adam Sunuyor

Fortnite Kardan Adam

Fortnite Kardan Adam

Fortnite’ın soğuk yedinci sezonu, yeni bir 7.20 içerik güncellemesiyle devam ediyor. Hava durumunu en iyi şekilde değerlendirmek için artık kendinizi düşmanlara sürünerek sinsi bir kardan adam olarak gizleyebilir ve çocuklara ömür boyu kalacak olan kabuslar verebilirsiniz. Güncelleme şimdi yayında.

Kardan adam, birkaç işlevi olan bir öğedir. Bir kardan adam oluşturan bir mermi atabilirsiniz veya kardan adam kılığı ile gizlenebilirsiniz. Kardan adamın donmuş kucağındayken, hasardan korunmuş olursunuz. Kardan adam oldukça sağlamdır ve 100 sağlığı vardır.

Ayrıca farklı bir sınırlı zaman modunun vakti geldi. Adı, Sniper Shootout LTM ve oldukça açıklayıcı. Hepiniz keskin nişancısınız. Ateş edin. Bununla birlikte bu sefer yeni olan, geçen hafta tanıtılan Dürbünlü Altıpatlar ve Susturuculu Keskin Nişancı Tüfeği’dir.

Blokta da yeni bir şeyler var. Fortnite’ın oyuncu yapımı arenalar için kullandığı alan şu anda Directingpete’den etkileyici bir eser olan Omega Piramidi’ni içeriyor. İçeride ne olduğunu görmek için oraya gidin.

Sinsi kardan adam, yaratıcı modda, birkaç ek silahla birlikte kullanılabilirken, Save the World oyuncuları yeni bir mücadelede yarışabilir, büyük bir kılıcın kilidini açabilir ve yeni bir kahraman olan Lynx Kassandra ile oynayabilir. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.