Fortnite High Stakes Başladı

Fortnite High Stakes Başladı

Fortnite High Stakes Challenges

Fortnite High Stakes Challenges

High Stakes adındaki bir etkinlikte Fortnite‘a yapılacak yeni eklemelerden biri. Oyunun beşinci sezonunda son büyük sürprizlerden biri olması planlanıyor. Geliştirici Epic Games, High Stakes challenges tamamlamak ve ödüllerini kazanmak için oyuncuların ne yapması gerektiğini detaylandırdı. Ve artık High Stakes challenges çıktı. Detaylar, Fortnite 5.4 güncellemesinin bir parçası olarak tanıtıldı. İsterseniz buradan göz atabilirsiniz.

Yeni sınırlı-zamanlı modu Getaway‘de olduğu gibi High Stakes’in, hırsızların etrafına odaklanan bir teması vardır. Oyuncular çalmak, öldürmek ve kaçmakla görevlidir. Challenge’ın ilk kısmı 10 maçlık Getaway oynayan herkese 5,000 XP kazanıyor. Coveted jewel’ı taşıyan rakiplere toplam 500 hasar verebiliyorsanız, özel bir sprey de alacaksınız. Beş farklı Getaway maçında bir jewel almayı başarabilenler, karakterlerinden uçan paraya sahip özel bir paraşütle atlama parkuruna sahip olacaklar. Son olarak, bu challenge’ların üçünü de tamamlarsanız, kazmanız için crowbar skini alacaksınız.

Yaklaşan güncelleme ayrıca oyun içi mağazadan satın alınabilecek yeni bir skin ve dört maskeyi de tanıtacak. İlk başta yaşananlardan bahsedecek olursak, Getaway haritaya bırakılan dört kasa içeriyor. Oyuncular grup halinde çalışarak bu kasaları bulmalı, mücevheri içinden almalı ve öldürülmeden ekstraksiyon bölgesine götürmelidir.

Yeni bir Grappler silahı da eklenecek ve hayal edeceğiniz gibi işlev görecek; bir duvara ateşleyin ve tutturun, kendinizi bu yönde başlatmanıza izin verin. Tabii ki, bu yeni silahın oynanışdaki etkileri önemli, bu yüzden heyecan verici yeni bir ek olmalı.