Fortnite iOS Sürümü App Store’da Şimdiden En Tepede

Fortnite iOS Sürümü App Store’da Şimdiden En Tepede

Fortnite Mobil

Fortnite Mobil

Fortnite‘nin popülaritesi artmaya devam ediyor. Süper popüler battle royale oyununun mobil sürümü, bugün iOS‘ta sadece bir beta sürümü ile piyasaya sürülmesine rağmen ve şimdiden listenin zirvesinde.

Fortnite Mobil sürüm şu anda App Store‘daki oyunlar için Ücretsiz Uygulamalar listesinin en üstünde oturuyor. Oyun için bir davete ihtiyaç duyduğunuz düşünüldüğünde bu göze çarpan bir başarıdır.

Fortnite iOS

Fortnite iOS

Fortnite iOS beta’ya yapılan ilk davetler bugün 16 Mart’ta başladı ve önümüzdeki günlerde daha fazla kişi eklenecektir. Bir Android sürümü de çalışmalarda yer alıyor, ancak daha sonra gelecek ve Epic bu sürüm için bir beta olup olmayacağını söylemedi.

Mobil versiyonu deneyenler, konsolda ve bilgisayarda olduğu gibi hemen hemen aynı oyun olduğunu söylüyorlar. Ayrıca, mobil sürüm diğer platformlarla isteğe bağlı çapraz oynamayı destekleyecektir.

Bu arada; yeni bir ürün, uzaktan patlayıcılar ve daha fazlasını ekleyen konsol ve PC oyunu için yeni bir 3.3 güncellemesi çıktı.

Ayrıca bilgisayarınız Fortnite oynamaya uygunmu Fortnite Sistem Gereksinimlerini merak ediyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Kaynak: 1