Fortnite Mobile Artık Bazı Cihazlarda 60 FPS’yi Destekliyor

Fortnite Mobile Artık Bazı Cihazlarda 60 FPS’yi Destekliyor

Fortnite Mobile’ı 60 FPS Oynayın

Fortnite Mobile'ı 60 FPS Oynayın

Fortnite‘ın en yeni 6.31 güncellemesi, bunu hiçbir zaman yama notlarına dönüştürmeyen yeni bir özellik sunmuştur; bazı iPhone‘lar artık oyunu saniyede 60 kare olarak oynayabilir. Özellik şu anda sadece iPhone XS, XR ve XS Max‘da mevcut. Ancak geliştirici Epic Games, “tüm cihazlarda daha iyi performans elde etmeyi” istediğini söylüyor.

Epic Games çalışanı Nick Chester, Twitter’da haberi paylaştı. Bir hayran, iPhone X‘te özelliğin neden sunulmadığını sorduğunda, Chester şöyle yanıt verdi: “Performans donanım tarafından sınırlandırılmıştır ve listelenen cihazlar X’den daha güçlüdür. Bununla birlikte, ekip her zaman tüm cihazlarda daha iyi performans elde etmenin yollarını arıyor!”

Fortnite, daha önce 30 FPS‘de çalışırken, Şubat ayında PS4 ve Xbox One’da 60 FPS modu aldı. Daha yüksek kare hızının Android cihazlara da gelip gelmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Güncelleme 6.31, piyasaya sürülmesinden sonra Team Rumble adında yeni bir LTM ve Pump Shotgun’un iki yeni nadirliğini ekledi. Bu arada, Save the World modu için, Rotating Omni-directional Sentry Integrated Exoskeleton (R.O.S.I.E) ile gelen Airheart adlı yeni bir Constructor var.