Fortnite Mobile Bluetooth Kontrolcü (Oyun Kumandası) Desteği Getiriyor

Fortnite Mobile Bluetooth Kontrolcü (Oyun Kumandası) Desteği Getiriyor

Fortnite Mobile Oyun Kumandası

Fortnite Mobile Oyun Kumandası

Fortnite‘ın en son güncellemesi, Epic‘in düzenli güncellemelerinden beklediğimiz ekstra donanım ve hata düzeltmelerini ekliyor, ancak uzun bir bekleyişin ardından şaşırtıcı bir eklenti geliyor. Bugün tüm platformlarda yayımlanan 7.30 güncellemesi nihayet mobil cihazlarda bluetooth kontrolcü desteği ekliyor.

Güncellemeyi indirdikten sonra Android oynatıcılar, Steelseries Stratus XL, Gamevice ve Moto Gamepad dahil olmak üzere çoğu Bluetooth gamepad ve adaptörünü kullanabilecek. iOS üzerindeki oyuncular, Steelseries Nimbus ve Gamevice gibi MFi kontrolcülerini kullanabilir. Ayrıca bazı Android modellerinde mobil oyunlarında performans isteyenler için 60 Hz oynanışı sağlıyor.

V7.30’daki diğer ilaveler, chiller bombası ve Solid Gold sınırlı zaman modunun geri dönüşünü içerir. Chiller bombası, düşmanları buzlu ayakkabılarla zeminde kaymalarını sağlayan ancak kendi ekip arkadaşlarınızı da etkilediği için dikkatli olunması gereken bir öğedir. Solid Gold LTM, her silahı Legendary kalitesini düşürür, bazı yenilerini daha kolay denemenize izin verir ve aynı zamanda daha fazla işçilik malzemesi sağlar.

Bu arada Epic, Super Bowl haftasonu için NFL kıyafetlerini tam zamanında geri getireceğini açıkladı. Kıyafetlerin düzenli olarak gelmesine ek olarak, rakip takımları, New England Patriots ve Los Angeles Rams’ı kutlamak için iki yeni model mevcut. Ayrıca dükkana ücretsiz bir Domuz Skini Oyuncak ve bir NFL Rumble sınırlı süreli modu ekliyor.

Fortnite Mobile v7.30
– Mobil Kontrolcü Desteği
– – Android: Steelseries Stratus XL, Gamevice, XBox1, Razer Raiju ve Moto Gamepad gibi Bluetooth ile bağlanan oyun kumandalarının çoğunluğu. 
– – iOS: Steelseries Nimbus ve Gamevice gibi MFi oyun kumandaları.
– – Oyun kumandası bağlandığında telefonun titreşim özelliği devre dışı bırakılacak.
– Seçili Android modellerde 60Hz
– – Seçilmiş Android cihazlara 60Hz desteği eklendi. Ayarlardan etkinleştirilebilir. Performans iyileştirmek için ortaklarımızla çalışmayı sürdürüyoruz. Bu özellik öncelikle şu modellerde kullanıma sunulacak:
– – Samsung Galaxy Note 9 (ABD Sürümü)
– – Huawei Honor View 20
– – Huawei Mate 20 X
– Araçlar ve Balonlar için ses efektlerini görselleştiren simgeler eklendi.

Hata Düzeltmeleri
– Oyuncuların aynı anda inşa butonuna basılı tutup yapı tiplerini değiştirirken birden fazla yapı tipi inşa edememesine yol açan sorun giderildi.
– Toplama Aleti butonunun bir önceki silaha geçmesine sebep olan sorun çözüldü.
– Mobilde aynı anda birden fazla butona basıldığında ateş etme tuşunun devre dışı kalmasına sebep olabilen sorun çözüldü.
– Mobilde otomatik koşmayı kilitlerken yön analoğu butonunun üzerinde kilit simgesi görünmemesine sebep olan sorun çözüldü.
– Bazı Kullanıcı Arayüzü butonları diğerlerinden daha düşük çözünürlüğe sahipti; bu sorun çözüldü.