Fortnite Save the World Modu 2018’de Ücretsiz Olmayacak

Fortnite Save the World Modu 2018’de Ücretsiz Olmayacak

Fortnite Save the World

Fortnite Save the World

Save the World genellikle oyunun diğer modu Battle Royale tarafından biraz gölgeye itiliyor gibi görünüyor. Belki de mod ücretsiz oynanmaya başladığında bu durum biraz değişebilir. Epic bunu açıkladı, ancak bu yıl gerçekleşmeyecek.

Bir blog yayınında geliştirici, ücretsiz oynamaya geçmenin çok önemli olduğuna inandığını “geniş bir dizi özellik, yeniden düzenleme ve arka uç sistemi ölçeklendirmesi” üzerinde çalıştığını söylüyor. Şu anda, bunlar hazır değil ve Save the World, Temmuz 2017’de lansmanından bu yana epey büyürken, “dövüşe katılacak olan oyuncu kahramanların lejyonları için ölçeklemek mükemmel bir deneyim sunmanın anahtarıdır.” Bu nedenle, Epic bu dengeyi bozmamak için pek acele etmiyor.

Başka bir habere göre Save the World, oyunculara daha fazla esneklik ve yüklerin özelleştirilmesini vermesi gereken bir yeniden yapılanmış Hero Sistemi alıyor. Kahraman yuvaları üçten altıya ikiye katlanır ve Epic, “yaratabileceğiniz çeşitli yükleri genişletmek için” diyor. Bununla ilgili ayrıntılar henüz kesinleşmedi, ancak Epic yakında ortaya çıkaracak daha fazla şey olacağını söyledi.

Fortnite Save the World‘un durumu ile ilgili blog gönderisini buradan okuyabilirsiniz. Ayrıca oyuncular PvE modunun ücretsiz oynamaya hazırlıklarını beklerken Epic, Standard, Deluxe, Super Deluxe ve Limited Founder’ın paketlerinin bu hafta normal fiyatlarının % 50 daha az olacağını söylüyor.