Fortnite Sevgililer Günü Etkinliği

Fortnite Sevgililer Günü Etkinliği

Fortnite Sevgi Paylaştıkça Çoğalır

Fortnite Sevgi Paylaştıkça Çoğalır

Week 10 challenges tüm platformlarda gerçekleştiğine göre, Fortnite‘ın 7. Sezonu sona yaklaştı, ancak geliştirici Epic Games’in 8. Sezon başlamadan önce oyuncular için bir kaç süpriz daha var. Stüdyo, 8 Şubat’ta başlayacak ve yeni challenges, ödülleri ve daha fazlasını içerecek olan Sevgililer Günü Temalı Share the Love (Sevgi Paylaştıkça Çoğalır) etkinliğini duyurdu.

Etkinlik başladıktan sonra, bir Creator ya da Creator Code giren oyunculara Cuddle Hearts paketi ücretsiz olarak verilecek. Bunlar önümüzdeki haftadaki 7.40 güncellemesinden sonra satışa sunulacak. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi Bret Hart-vari pembe ve siyah tasarımlı spor öğeleri.

Ayrıca 7.40 güncellemesi, sezon sonuna kadar sürecek olan yeni bir Overtime challenges ayarlarına sahip olacak. Challenges’ı tamamlamak, Valentine kaplaması ve Vines dalış izi gibi beş yeni ödülü açacak. Battle Pass sahipleri aynı zamanda Trog, Powder ve Onesie skinlerinin yeni stillerinin kilidini açacaklar.

Yeni challenges başında Epic, 15-17 Şubat ve 22-24 Şubat tarihleri arasında Fortnite’da double XP hafta sonu düzenleyecek. Oyunculara Sezon 7 sona ermeden önce Battle Pass’ı tamamlamaları için son bir şans veriyor. Geliştirici ayrıca, 9 ve 10 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek yerleştirme eşleşmeleri ile bir “Sevgi Paylaştıkça Çoğalır” Rekabetçi Serisi de duyurdu.

Son olarak, Fortnite Creative Öne Çıkan Ada Çılgınlığı etkinliği kazanıyor. Epic, 12-22 Şubat tarihleri arasında her gün modda yeni bir öne çıkan adaları değiştirecek. Epic’in web sitesinde Sevgi Paylaştıkça Çoğalır etkinliği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.