Fortnite Sezon 6 Güncellemesi Çıktı, Sunucular Aktif

Fortnite Sezon 6 Güncellemesi Çıktı, Sunucular Aktif

Fortnite Sezon 6

Fortnite Sezon 6

Fortnite Sezon 6 sonunda geldi ve geliştirici Epic Games oyun için yama 6.00 yayınlıyor. Yeni bir sezonun gelmesi, oyun dünyasındaki bazı değişikliklerin yanı sıra, çılgınca popüler battle royale şampiyonluğunu nasıl oynayacağınız gibi, yeni Battle Pass içeriği de açılacak. Epic, yeni ya da en son güncellemeyle değişen her şeyi sunmak için Fortnite 6.0 yama notlarını yayınladı.

Headliner, Epic’e göre 100 seviye ve 100’ün üzerinde ödül kazandıran yeni Battle Pass’tır. 950 V-Bucks oyun içi satın almak için kullanılabilir. Ayrıca ücretsiz Battle Pass’a bağlı kalmayı tercih edebilirsiniz, ancak bazı zorluklar ve ödüller ücretli katmana özeldir. Diğer büyük yeni eklenti, adanın etrafında sevimli bir arkadaşınızla macera kurmanızı sağlayan evcil hayvanlardır. Bu yeni eklemelerin ötesinde Epic, Shadow Stones adlı bir sarf malzemesi de tanıttı ve haritayı Floating Island, Corn Fields ve Haunted Castle gibi yeni konumlarla güncelledi.

Silahlar açısından; Impulse Grenade, Suppressed Submachine Gun, Light Machine Gun, Bouncer ve Remote Explosives hepsi Vault’a atıldı. Bununla birlikte yama v6.0’ın bir parçası olarak Vault’a eklenen tüm silah ve öğeler, şu anda Oyun Alanlarında kullanılabilir. Yama notlarını buradan inceleyebilirsiniz.