Fortnite Sezon 6 Öncesi Yeni Öğe Ekliyor

Fortnite Sezon 6 Öncesi Yeni Öğe Ekliyor

Fortnite

Fortnite

Fortnite Sezon 5’in son günlerine girdik. Ama geliştirici Epic sezon 6 resmi olarak gelmeden önce popüler battle royale oyunu için hala mağazada bazı yeni içeriğe sahip. İlk bakışımızı Fortnite’ın oyun içi haber bültenlerinden gelen bir öğe inceliğinde fark ettik.

Port-a-Fortress adındaki bir öğe için Fortnite’ın Haberler bölümünde bir liste çıktı. Feed’e göre, bu haftaki güncellemenin bir parçası olarak oyuna “yakında” geliyor. Adından da anlaşılacağı üzere, bu baharın başında tanıtılan ve atıldıktan sonra birkaç saniye içinde bir kale oluşturabilen portatif bir öğe olan Port-a-Fort‘un geliştirilmiş bir versiyonu gibi görünüyor.

Fortnite Port-a-Fortress

Fortnite Port-a-Fortress

Port-a-Fortress’in eşlik eden açıklamasına dayanarak, Port-a-Fort’a benzer şekilde çalıştığı anlaşılıyor. Açıklamada, “Port-a-Fortress’i indirin ve yeni zirvelere karşı savunma yapın” diyor.

Epic, neredeyse haftalık bazda Fortnite’a yeni ürünler getiriyor. Geçtiğimiz hafta, geliştirici Suppressed Assault Rifle’ı ekleyen 5.40 içerik güncellemesini yayınladı. Stüdyo ayrıca, oyunun silahlarından periyodik olarak silahları çıkardı ve onları Kasanın içine koydu; son zamanlarda, Epic Drum Gun’ı kaldırdı. Ancak, Fortnite’tan kaldırılmış olan silahlar potansiyel olarak oyunun sonuna doğru geri dönebilir.

Fortnite Sezon 5‘in, 25 Eylül Salı günü sona ermesi planlanıyor ve bu da Sezon 6 başlamadan önce yapmanız gereken tüm zorlukları tamamlamanız için son anlarınız kaldığını gösteriyor. Fortnite’ı hemen indirip oynamak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.