Fortnite Sezon 7 Görüntüsü Uçak ve Zipline Gösterdi

Fortnite Sezon 7 Görüntüsü Uçak ve Zipline Gösterdi

Fortnite Uçak ve Zipline

Fortnite Uçak ve Zipline

Fortnite Sezon 7 neredeyse geldi. Yeni sezonun 6 Aralık Perşembe günü başlaması planlanıyor ve geliştirici Epic Games, her geçen gün bir dizi görüntü paylaşarak heyecan yaratıyor. Stüdyo şimdi son görüntüyü paylaştı ve Sezon 7 için bazı oldukça büyük şeylerin mağazada olduğunu ima ediyor.

Görebileceğiniz resim, ikinci görüntünün arka planında bulunan zipline yapan karaktere zum yapar. Buna “Yeni zirvelere çıkmak,” tweeti eşlik eder. Sezon 7’nin dikeyliğe daha fazla vurgu yapacağını öne sürüyor gibi. Bununla birlikte, daha da ilginç olan şey, görüntüde arka planda kanatlı bir uçağın bulunması ve bu da Fortnite’in ilk hava aracını alacağını ima ediyor.

Epic, Sezon 7 ile ilgili başlangıç tarihinin ötesinde pek çok ayrıntıyı doğrulamamıştır, ancak şimdiye kadar paylaştığı üç görüntüden ne beklememiz gerektiğine dair iyi bir fikir edinmemizi sağlamıştır. Birincisi, yeni sezonun kış temalı olacağı yönündeki hayran teorilerini teyit eden “Sert bir buz yayılıyor…” başlıklı bir karakterin buzla kaplı bir silueti vardı. Görüntüde ayrıca, siluetin yan tarafında bir snowboard karakteri de vardı.

Fortnite‘ın gelecek sezonun kar temalı olacağı düşünüldüğünde, oyuncular birkaç hafta önce oyunun içinde bunu bulmaya başlamışlardı. Oyuncular haritayı çevreleyen okyanusdaki uzak bulutları fark etmeye başladılar. O zamandan beri, Reddit’teki bazı kullanıcılar bulutların aslında adaya yavaş yavaş yaklaşan bir buzdağını örttüğünü keşfettiler.

Yakında, 7. sezonda Fortnite’i hangi değişikliklerin beklediğini öğreneceğiz, ancak bunun yanında gelecek olan başka bir şey biliyoruz. Epic, oyuncuların kendi oyunlarını ve benzersiz Fortnite deneyimlerini tasarlayabilmelerine olanak tanıyacak yeni bir sandbox tarzı modu olan Fortnite Creative’i duyurdu. Fortnite Creative, 13 Aralık’ta herkese sunulacak, ama Sezon 7 Battle Pass’ı satın alanlar 6 Aralık’ta başlayabilecekler.