Fortnite Sezon 9 Battle Pass, Ücretsiz Skinler, Fiyatı ve Çalışma Sistemi

Fortnite Sezon 9 Battle Pass, Ücretsiz Skinler, Fiyatı ve Çalışma Sistemi

Fortnite Sezon 9 Battle Pass

Fortnite Sezon 9 Battle Pass

Fortnite Sezon 9, 9 Mayıs’ta başladı ve oyuncuların takıntılı olacağı bir sürü yeni şey getirdi. Fortnite geliştiricisi Epic Games, oyundaki tüm heyecan verici değişikliklerin üstesinden gelen ana yamayı ayrıntılı bir şekilde açıkladı ve önceki sezonlarda olduğu gibi, haritada önemli değişiklikler var; yeni oynanış olanakları ve daha fazlası. Açıkçası, aynı zamanda yeni bir Battle Pass var ve aşağıda fiyat bilgileri, bunun bir parçası olarak ne alacağınız ve Battle Pass’dan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz dahil tüm önemli ayrıntıların bir dökümünü bulacaksınız.

Fortnite Battle Pass Nedir?

Battle Pass, oyuncuların karakterlerini kişiselleştirmek için kullanılabilecek yeni eşyaları açmasını sağlayan etkili bir yöntemdir. Bunlara skinler, ifadeler, kıyafetler, paraşütler ve back bling dahil. Bu eşyalar düşman oyuncuları yok ederek, Victory Royales’de puan yaparak, haftalık challenges tamamlayarak ve genellikle Fortnite’da iyi vakit geçirip oyunu oynayarak kazanılır. Bunu yaparken, Battle Pass seviyesini yükselten ve seviyelere bağlı kozmetik eşyaların kilidini açan Battle Stars‘ı artırırsınız.

Önceki Battle Pass’larda olduğu gibi, yükseltme için 100’den fazla seviye var. Battle Pass’ı satın aldığınızda Sezon 9 için otomatik olarak iki skin alacaksınız: Sentinel ve Rox. Aşağıdaki göresellerde görebilirsiniz. Rox, kademeli bir görünümdür, yani yeni tarzlara evrimleşmesi için seviyelendirilebilir.

Battle Pass Challenges Nasıl Çalışır?

Neyse ki, Fortnite oynamanın tadını çıkarmak için bir Battle Pass’a sahip olmanız gerekmiyor. Bunun nedeni, varsayılan olarak herkesin sınırlı sayıda kozmetik ürününün kilidini açabilmesidir. Yani herkesin Battle Pass’ın ücretsiz, başlangıç seviyesindeki bir şeyle başlamasıdır. Bununla birlikte, bu sürümle, Battle Pass’ı seviyelemek ve kozmetiklerin kilidini açmak oldukça uzun sürer ve havalı öğelerin çoğu ücretli Battle Pass sahiplerine özeldir. Haftalık challenges, bir Battle Pass’ı seviyelemenin en hızlı yoludur. Ücretsiz için oyuncuların yapması gereken bazı challenges varken, V-Bucks’ı bir Battle Pass’a harcayanlara özel haftalık challenges da var. Yapılması gereken daha fazla challenge, daha fazla Battle Stars kazanılabileceği anlamına gelir ve bu da Battle Pass’ın daha hızlı yükselmesiyle sonuçlanır.

Bir Battle Pass Maliyeti Ne Kadardır?

Battle Pass oyun içi mağazada 950 V-Bucks’a mal oluyor. V-Bucks, gerçek parayla satın alabileceğiniz Fortnite’a özgü bir para birimidir. 1000 V-Bucks, yaklaşık 10 dolardır. Alternatif olarak % 40 indirimli olan Battle Bundle’ı satın alabilir ve Bunker Jonesy skininin yanı sıra 25. seviye kilidini veren Battle Pass’ı da alabilirsiniz. Bu paket 2.800 V-Bucks’ta fiyatlandırılıyor.

Sezon 9 Battle Bundle İçeriği

Battle Bundle şuandan 1 Ağustos’a kadar sürecek ve oyunculara anında 10.000 V-Bucks’dan fazla değere sahip ürün verir. Neler içerdiğine göz atın:

– Rox Progressive Outfit
– Sentinel Outfit
– Bunker Jonesy Outfit
– Sentinel Wrap
– Ripe Rippers Harvesting Tool
– Turbo Spin Glider
– Ripe Wrap
– 300 B-Bucks
– 1 Music Track
– % 70 Bonus Season Match XP
– % 20 Bonus Season Friend Match XP

Ödüller Nedir?

Bir Battle Pass satın aldığınızda, hemen Sentinel ve Rox da dahil olmak üzere birkaç skin alırsınız. Bununla birlikte, fütüristik kaplama, mekanize evcil hayvanlar, ifadeler, back bling, spreyler ve daha fazlası. Ultimate amaç ise seviye 100’de ortaya çıkan kademeli bir kıyafet. Bu skin “Vendetta” olarak adlandırılır ve yukarıdaki görselde görebilirsiniz.

Sezon 9’daki Yenilikler Neler?

Battle Pass çok fazla iş yükü gibi görünebilir ve saatlerce özel oyun oynamak gerektiriyor, ancak hevesli bir Fortnite hayranıysanız da buna değer. Peki, Sezon 9 oynanış açısından işleri nasıl karıştırıyor? Sezon 9’da gördüğümüz en büyük değişiklik yeni Hava Halkaları. Bunlar harita üzerinde hızlı bir şekilde dolaşmanın yeni yollarıdır. Adanın içinde hızlı hareket etmek, mermileri sokmak veya küçük araçlar sürmek ve biraz yaramazlık yapmak için kendinizi fırlatabilirsiniz. Hava Halkaları’nı kullanmak için de bir oynanış derinliği var. Çünkü hızınızı artırabilir ve bu yörüngeyi etkiler. Bu yüzden nasıl çalıştıklarını öğrenmek için biraz zaman harcamanız gerekir. Aşağıdaki bağlantıdan Sezon 9 yama notlarında yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Fortnite Sezon 9