Fortnite Sezon 9 Sinematik Fragmanı Oyuncuları Geleceğe Götürüyor

Fortnite Sezon 9 Sinematik Fragmanı Oyuncuları Geleceğe Götürüyor

Fortnite Sezon 9 Sinematik Fragman

Fortnite Sezon 9 Sinematik Fragman

Fortnite Sezon 9 bugün başlıyor. Epic Games güncellemeyi yayına sokuyor ve oyunculara neyin heyecanlanacağına dair güzel, sinematik bir bakış açısı sunmak için yeni bir fragman da yayınladı. Fragman iki karakter gösteriyor; biri Fortnite modelinde, diğeri ise Muz.

Mahzene kaçtıktan arcade oyunları oynayarak zaman geçiriyorlar. Bir noktada yemek sıkıntısı bir sorun haline geliyor ve zavallı muza elveda diyoruz. Belirtilmemiş bir zaman dilimi sonunda serbest bırakılırlar. Ardından parıldayan gökdelenler, neon renkler ve flaş aydınlatmasıyla yeni bir fütüristik dünyayı görürler. Bu fütüristik vibe, Sezon 9’un teması ve buna paralel olarak, Neo Tilted ve Mega Mall gibi yeni alanlar adada belirdi.

Yama notlarında da belirtildiği gibi Fortnite Sezon 9, oyunculara oyunu oynamaları için ilginç yeni yollar sunuyor. Muhtemelen en dikkat çeken ek, yeni ulaşım sistemi olabilen Hava Halkaları. Haritanın etrafına sarılmış çeşitli Hava Halkaları portallarına atlayarak, oyuncular adanın etrafında hızlı bir şekilde hareket edebilir ve isterlerse küçük araçlar da bile yapabilirler. Çalışma tarzında bazı oyun nüansları var; oyuncular hız değiştirebildikçe, hız oluşturmak için yukarı ve aşağı sallanır, bir hava halkasından fırladıklarında açıları etki eder.

Fortnite Sezon 9 için yeni ve değiştirilen her şeyi yama notlarında okuyabilirsiniz. Silahların nasıl ayarlandığı, mahzende olan her şey ve daha fazlası hakkında daha fazla bilgi var, bu yüzden tekrar oyuna girmeden önce mutlaka bir göz atın. Aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Fortnite Sezon 9