Fortnite Sezon 9 Tarihi Onaylandı

Fortnite Sezon 9 Tarihi Onaylandı

Fortnite Sezon 9

Fortnite Sezon 9

10 hafta ve onlarca challenges görevlerinden sonra, Fortnite‘ın 8. Sezonu sona eriyor. Popüler battle royale oyununun bu sezonu 8 Mayıs Çarşamba günü resmen tamamlanıyor ve şimdi geliştirici Epic Games, bir sonraki 9. Sezonun tanıtımını yaptı.

Görebileceğiniz tanıtım, Sezon 9‘un 9 Mayıs Perşembe günü tüm platformlarda başlayacağını doğruladı. “Gelecek Bilinmiyor” diyen tweet, yeni sezonun bir tür fütüristik temaya sahip olabileceğini öne sürerken, beraberindeki görüntü oyuncuların kilidini açabileceği yeni skinlerden birinin muhtemel olduğunu gösteriyor.

Sezon 9 gelene kadar daha fazla tanıtım olacaktır. Epic, Fortnite’da tipik olarak büyük olaylar oluşturuyor. Bunlar yeni sezon başlangıçları olsun, Fortnite/Avengers: Endgame gibi özel geçit etkinlikleri olsun, neredeyse her gün yeni tanıtım görüntüleri yayınlıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde muhtemelen daha fazlasını göreceksiniz.

Epic ayrıca her yeni sezonda Fortnite’daki dünyayı değiştirecek büyük bir olaya sahip olma geleneğine sahiptir ve bu tür bir olay geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. 4 Mayıs’ta Loot Lake’deki gizemli mahzen açıldı ve oyuncular oyuna geri getirmek istedikleri silah veya eşyayı seçiti. Sonuçta, Drum Gun seçildi. Oyuncular mahzenden döndükten sonra volkan patladı, Titled Towers’ı yok etti ve adanın manzarasını çarpıcı biçimde değiştirdi.