Fortnite Sonunda PC, PS4 ve Xbox One’da Erken Erişimde

Fortnite Sonunda PC, PS4 ve Xbox One’da Erken Erişimde

Her ne kadar 2018’e kadar ücretsiz oyun oynamayı planlamamış olsak da, bu Erken Erişim’in ücretli bir sürümüdür. Uzun bir dizi beta ve alfa testini izliyor, ancak şimdi oynamak istiyorsanız, en azından Fortnite’ın 40 $ ‘lık standart sürümünü satın almanız gerekecek. Buna, oyuna erişim ve dolandırıcılık paketi ve ek özelleştirme seçenekleri gibi çeşitli ikramiyeler dahildir. Deluxe (60 $), Super Deluxe (80 $) ve Limited (150 $) sürümleri de dahil olmak üzere oyunun daha pahalı versiyonları mevcuttur.Bu ek paketler; silah paketleri, ek kahraman karakterleri ve arkadaşlarınızla paylaşmak için temel oyunun bonus kopyaları gibi ek bonuslarla birlikte artış gösterebilir. 

Fortnite, Orcs Must Die’nın aksine sizi kule savunması için üçüncü şahıslarla harekete geçirir. Bununla birlikte, Fortnite ayrıca savunmaya ve düşman dalgalarına karşı savaşmaya yardımcı olan kapsamlı tuzaklar ve yapı dizileri yaratmanıza izin veren geniş bir yapı sistemi sunar. Bununla ilgili fragmandan az çok bir fikir üretebilirsiniz. 

Fortnite’ın Erken Erişim sürümü aslında ön sipariş veren bazı oyuncular için yakın zamanda piyasaya çıktı, ancak sunucularını etkileyen teknik sorunlar var. Epic’in durumu çözmek için çalışması, bazı aksama sürelerine neden oldu. 

Aşağıda, Fortnite’ın sistem gereksinimlerini ve PC veya Mac’te oynamak isteyenler için önerilen özellikleri bulabilirsiniz.

Fortnite Minimum sistem gereksinimleri:

GPU: Intel HD 4000

CPU: Core i3 2.4 GHz

RAM: 4 GB

OS: Windows 7/8/10 64 bit + Mac OSX Sierra


Fortnite Önerilen Sistem Gereksinimleri:

GPU: Nvidia GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 eşdeğeri DX11 GPU

VRAM: 2 GB

CPU: Core i5 2.8 GHz

RAM: 8 GB

OS: Windows 7/8/10 64-bit