Fortnite Stüdyosu App Store’dan Tüm Infinity Blade Oyunlarını Kaldırdı

Fortnite Stüdyosu App Store’dan Tüm Infinity Blade Oyunlarını Kaldırdı

Infinity Blade Oyunları Kaldırıldı

Infinity Blade Oyunları Kaldırıldı

Fortnite‘dan çok önce, geliştirici Epic Games, Infinity Blade adlı başarılı bir mobil oyun serisini piyasaya sürdü. Ama, serinin üç oyunu artık mevcut değil. Epic 10 Aralık’ta iOS App Store’dan şaşırtıcı ve beklenmedik bir hareketle çıkardı.

iOS cihazında Infinity Blade 1-3 yüklü olan herkes oynamaya ve yeniden indirmeye (“öngörülebilir gelecek” için) devam edebilir. Ancak tüm uygulama içi satın alma işlemleri devre dışı bırakıldı.

Peki Infinity Blade serisi neden çıkarıldı? Epic, yaptığı açıklamada, “serinin “standartlarımıza uygun bir seviyede” Spyjinx ve “diğer projeler” gibi devam eden projelerden dolayı desteklemenin “giderek daha zor” hale geldiğini söyledi. Bildiride Fortnite’dan hiç bahsedilmiyor, ama kesinlikle battle royale oyunu şu anda Epic’in en büyük odaklarından biri.

Epic’ten Donald Mustard, “Infinity Blade serisi, kişisel olarak benim ve bir bütün olarak Epic için özel bir yere sahip olacaktır. Hoşçakal demek her zaman acı tatlıdır, ama biz Spyjinx ve gelecek için heyecanlıyız!” dedi.

Epic, Infinity Blade 3‘ü önümüzdeki ay boyunca daha fazla Clash Mobs ve diğer “sürprizlerle” desteklemeye devam edecek. Dahası, Epic Infinity Blade Stickers uygulamasını ücretsiz veriyor.

İlk Infinity Blade 2010 yılında ve diğerleri sırasıyla 2011 ve 2013 yıllarında piyasaya sürülmüştü.