Fortnite Update, Yeni Mod, Silahlar ve Daha Fazlasını Önümüzdeki Hafta Sunuyor

Fortnite Update, Yeni Mod, Silahlar ve Daha Fazlasını Önümüzdeki Hafta Sunuyor

Önümüzdeki hafta Fortnite için büyük bir güncelleme var. Epic’in yeni oyununu erken erişim ile sunarak, yeni kooperatif atıcı, sınırlı zaman modu ve başka birçok şey sunacak. 

Fortnite‘ın yeni modu Survive the Storm (Fırtınada Hayatta Kalmak). Adından da anlaşılacağı gibi, öfkeli gövde ve sınırlı sağlık da dahil olmak üzere çeşitli modifiye edicileri getiren bir fırtınadan geçirmeyi içeren bir Survival modu. Oyuncular gece olduğunda düşman dalgalarına maruz kalmadan, gündüz güvende olduklarında kaynakları toplamakla görevlidirler. 

Bazı ayrıntılar paylaşılmış olsa bile Survive the Storm oynamak için özel bir kaç yağma var. Bu ayrıntılardan biri; bunu yaptığınız için bilet kazanabilirsiniz. Bu da daha sonra yeni hidrolik setten dokuz “etkili silah” elde etmek için kullanılabilir. Fragmanda bunların bazılarına bir göz atabilir ve resimlerde yeni olan her şeyi görebilirsiniz. 

Fortnite Survive the Storm

Ayrıca, bu güncellemede yeni kahramanlar ve savunmacıların yanı sıra şimdiye kadar tamamlanmamış Canny Valley Outpost (Canny Vadisi karakolu)’na yönelik yeni sanatlar da geliyor. Belirtilmemiş performans iyileştirmeleri de bu yamada mevcut. 

29 Ağustos’ta Survive the Storm adlı güncelleme çıkacak, ancak bu noktada ne kadar süreyle bu oyun modu için kullanılabilir olacağını bilmiyoruz. Fortnite’in kendisi şu anda erken erişim için ödeme yapanlarda oynanabiliyor; PC, PS4 ve Xbox One’da 2018 yılında tam sürümü ile oynanmaya başlanacak. 

Fortnite

Fortnite

Survive the Storm

Survive the Storm

Fortnite Survive the Storm

Fortnite Survive the Storm

Survivel Modu

Survivel Modu