Fortnite Yama Açıklandı

Fortnite Yama Açıklandı

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale

Epic, 29 Kasım’da Fortnitemares Halloween etkinliğinin sonu ile çakışacak olan Fortnite için yeni bir güncelleme duyurdu. 1.9.1 yaması hem Save the World hem de free-to-play Battle Royale modları için yeni içerik getiriyor; Xbox One X desteği gibi.

Bu haftanın güncellenmesinden sonra Fortnite, Xbox One X’de 4 K’da çalışacak. Ancak bunun yerli 4K olup olmayacağı belli değil; oyunun Microsoft’un yeni konsolunda oynatılırken diğer performans artışlarını alıp alamayacağı açık değil.

Yeni Epic güncellemesi ayrıca PUBG tarzı Battle Royale modunda duman bombası gibi yeni maddeler getiriyor. Normal duman bombaları gibi, bunlar diğer oyuncuların görüşlerini örtmek için kullanılan öldürücü olmayan silahlardır.

Epic, duman bombalarına ek olarak Battle Royale’e iki yeni leaderboard ekledi: Global Wins and Score. Eski leaderboard, kazandıkları galibiyet sayısına dayalı olarak belirli bir eşleme türüne göre en iyi 50 oyuncu sergiliyor; ikincisi oyuncuları kazandıkları toplam deneyim tecrübesiyle ölçmektedir.

Fortnite’s Save the World modunda ayrıca dokuz yeni Vindertech silahı şeklinde ürün var. Buna ek olarak, Epic, Save the World adlı Mutant Storm’ları geri getiriyor, bu da sizi biletlerle ödüllendirecek. Hâlâ çok sayıda Cadılar Bayramı biletine sahip olanlara ücretsiz öğeler de verilecek; kullanmadığınız her 500 Cadılar Bayramı biletinde size bir Cadılar Bayrağı laması verecek.

Son olarak, 1.9.1 güncellemesi, çeşitli hata düzeltmelerinin yanı sıra bir takım oyun ve kullanıcı arayüzü ayarlarını da yapıyor. Daha detaylı bilgi için Epic’in web sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: 1, 2