Fortnite Yeni Gelen İçerik Güncellemesi

Fortnite Yeni Gelen İçerik Güncellemesi

Fortnite İçerik Güncellemesi

Fortnite İçerik Güncellemesi

Fortnite için yeni bir güncelleme yolda. Epic, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobile olmak üzere tüm platformlarda 5.30 içerik güncellemesini yayınlayacağını duyurdu. Battle royale oyununa yeni bir ürün daha eklenecek gibi görünüyor.

Güncellemenin 28 Ağustos’ta yayınlanması planlanıyor. Epic, Fortnite için diğer birçok güncellemeden farklı olarak, geliştiricinin herhangi bir kesinti gerektirmeyeceğini söylüyor, böylece herhangi bir kesinti olmadan Battle Royale oynamaya devam edebileceksiniz.

Epic, 5.30 içerik güncellemesine ek olarak, “güncellemeyi iyileştirmek” için bir istemci güncellemesini yayınlayacağını doğruladı. Bu yama bugün çoğu platformda kullanıma sunuluyor. Bir tweetinde Epic, geliştiricinin bu yamadaki konsol için eşleştirme geliştirmelerini de uygulayacağından Switch güncellemesinin “biraz daha sonra gerçekleşeceğini” onayladı.

Epic, 5.30 içerik güncellemesinin bir parçası olarak yeni öğenin ne zaman geleceğini resmen açıklamamıştı, ancak oyun içi News feed’i Shockwave Grenade’in oyuna “yakında” gireceğini söylüyor. Ekteki açıklamada “Kendinizi, müttefiklerinizi veya düşmanınızı sirk güllesi gibi uçarak gönderin!” deniliyor. Açıklama ayrıca Shockwave Grenades’in, hasar düşüşü için size bağışıklık kazandıracağını belirtiyor.

Yeni bir öğeyi yayınlamanın ötesinde News feed, Fortnite‘ın en son sınırlı zamanlı modu olan Score Royale’de yer almak için son fırsatınız olduğunu doğrular. Tipik bir Battle Royale oyununun aksine, Score Royale’ın hedefi kalan son oyuncu ya da takım olmak değildir. Belirlenen yüksek puana ulaşan ilk kişi olmaktır. Her turda, diğer oyuncuları eleyerek, sandıkları ve diğer yağma konteynırlarını açarak ve ada etrafına dağılmış paraları toplayarak puan kazanabilirsiniz.

Fortnite 5.30 yaması geçtiğimiz hafta normalden biraz daha geç geldi ve 23 Ağustos Perşembe günü gerçekleşti. Daha önce bahsettiğimiz Skor Royale modunun yanı sıra oyuna Rift-to-Go‘yu tanıttı. Bu yeni eşya taşınabilir bir yarık gibi davranır; onu aktive etmek sizi ve sizi portalda takip eden diğer oyuncuları havaya sürükleyecek ve adaya geri dönmenizi sağlayacak.

Daha da önemlisi, 5.30 güncellemesini haritanın bazı olağandışı değişiklikleri izledi. İlk olarak, Tomato Town restoranının yerini Tomato Temple olarak adlandırılan antik bir piramit almıştır. Yıldırım da maçlar sırasında yere çarpmaya başladı. Bu durum daha büyük, mor bir yıldırımın çölde çarpmasına ve ardından gizemli bir küp bırakana kadar daha sık gerçekleşti. Küpün hangi amaca hizmet ettiğini açık değil, ancak oyuncular ada etrafında hareket etmeye başladığını bildirdi.