Fortnite Yeni Heavy Assault Rifle (Ağır Saldırı Tüfeği)’ı Detaylandırıyor

Fortnite Yeni Heavy Assault Rifle (Ağır Saldırı Tüfeği)’ı Detaylandırıyor

Fortnite Heavy Assault Rifle

Fortnite Heavy Assault Rifle

Epic, yakında Fortnite‘a gelen yepyeni bir silahı dillendirdi. Bir oyun içi mesaj, kısa bir süre önce özellikle kısa patlamalar halinde ateşlendiğinde yumruk atan yeni bir saldırı tüfeği olan Heavy AR’a göndermede bulundu. Duyuru büyük olasılıkla sürümün yakında gerçekleşeceği anlamına geliyor. Muhtemelen bu haftaki güncellemede görünecek. Silah, gerçek hayattaki AK silahlarına dayanıyor gibi görünüyor.

Cadılar Bayramı etkinliği Fortnitemares, bir kerelik büyük dünya etkinliği ile sonuçlandığı için Fortnite için yoğun bir haftasonu oldu. Göle giderken, savaş alanının üzerinde gezindikten ve zombi benzeri yaratıkların savaşmaya başladıktan sonra, kübün bir numarası daha vardı. Patlayana ve oyuncuları tuhaf bir ışık alemine taşıyana kadar hızla döndü. Herkes, etraflarında parlayan ışıltılı kelebekler olarak ortaya çıkan patlamada yakalandı ve sonra adaya geri nakledildiler.

Her şey söylendiğinde ve yapıldığında, Loot Gölü’nde kalan vorteks ortadan kalkmış ve yerini Stonehenge benzeri bir yapı almıştı. Oyunun bir sonraki sezon geçişi için zemin hazırlamaya başlamasından dolayı, bu alanın muhtemelen topluluğun çözülmesi için bazı sırlar taşıdığını söylemek doğrudur. Bunlar genellikle harita ve mekanik değişiklikler için bazı mantıklı sonuçlar veren büyük dünya olayları ile birlikte gelir.