Fortnite’da Jetpack Modu ve Sınırlı Zaman Modu Fly Explosives Mevcut

Fortnite’da Jetpack Modu ve Sınırlı Zaman Modu Fly Explosives Mevcut

Fortnite Fly Explosives

Fortnite Fly Explosives

Epic, Fortnite: Battle Royale için yeni bir içerik grubu oluşturdu. v5.10 içerik güncellemesi artık tüm platformlar için (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve iOS) kullanıma sunuldu ve Güdümlü Füze oyuna yeniden eklendi. Ayrıca yeni bir sınırlı zaman oyun modunun başlangıcını işaret ediyor: Fly Explosives.

Adından da anlaşılacağı gibi, Fly Explosives bu yılın başlarındaki sınırlı zaman High Explosives etkinliğinin yeni bir çeşididir. Bu modda sadece Grenades (Bombalar) ve Rocket Launchers (Roketatar) gibi patlayıcı silahlar bulunabilir. Ayrıca Jetpack‘ler, bazen Floor Loot olarak ortaya çıkacakları Fly Explosives’a geri dönerler.

Bu sefer Epic, jetpack’lerin yakıt rejenerasyonunda daha yüksek bir orana sahip olduklarını ve daha önce Battle Royale’de mevcut olanlara kıyasla daha az yanma oranına sahip olduklarını ve oyuncuların eskisinden daha uzun süre havada kalmalarına izin verdiğini söylüyor. Epic, fırtınalar arasındaki bekleme süresini de düşürdü; sonuç olarak geliştirici, ortalama eşleşme sürelerinin 20 dakikadan az olması gerektiğini tahmin ediyor.

Fly Explosives’a ek olarak, Epic yakın zamanda Fortnite’ın Playground modunu da getirdi. Daha önce olduğu gibi Playground, oyuncuların özel maçlara girebilmelerine, stratejilerini test etmelerine ve oyunun çeşitli öğeleriyle uğraşmalarına izin veren bir sandbox tarzı moddur. v5.10 içerik güncellemesi, Playground’a üç tane daha silah sunuyor: jetpacks, Guided Missiles ve Crosssbows.

Resmi sınırlı zaman modları hakkında daha fazla bilgiyi resmi Fortnite web sitesinde okuyabilirsiniz. Fortnite‘ı isterseniz buradan indirebilirsiniz.