Fortnite’ın 14 Günü Etkinliği Şimdi Sınırlı Bir Süre için Tekrar Aktif

Fortnite’ın 14 Günü Etkinliği Şimdi Sınırlı Bir Süre için Tekrar Aktif

Fortnite’ın 14 Günü Etkinliği

Fortnite’ın 14 Günü Etkinliği

14 Days of Fortnite yine PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda yayında. Epic Games, tatil temalı etkinliği bir hafta daha geri getirdi, tüm platformlarda oyunculara kaçırdıkları herhangi bir ödülü açmaları için bir şans daha verdi.

Tekrar etkinliği 15 Ocak’ta gerçekleşecek. Bu süre zarfında, 14 Days of Fortnite mücadelesinin tümü, oyuncuların kalan tüm görevleri yerine getirmelerine ve karşılık gelen ödüllerini açmalarına olanak sağlayacak.

14 Days of Fortnite ilk olarak Aralık ayında başladı. Adından da anlaşılacağı gibi, her gün kilidini açmak ve tamamlamak için yeni bir meydan okuma ile etkinlik iki hafta boyunca sürdü. Ancak, etkinliğin ne zaman sona ereceği konusunda bir kafa karışıklığı yaşandı ve bunun sonucunda birçok oyuncu zorlukları tamamlamaları için beklendikleri kadar zamanın olmadığını hissettiler.

Epic, etkinliğin sosyal kanallarında yanlış bitiş tarihini paylaştığını kabul etti. En az bir 14 Days of Fortnite meydan okuması tamamlayan herkese Equalizer planörüne ücretsiz olarak verildi. Geliştirici daha sonra tüm etkinliği bir haftalığına geri getireceğini açıkladı.