Fortnite’ın Hayalet Portalı Back Bling Sınırlı Bir Süre Daha Kolay Olacak

Fortnite’ın Hayalet Portalı Back Bling Sınırlı Bir Süre Daha Kolay Olacak

Fortnite Ghost Portal Back Bling

Fortnite Ghost Portal Back Bling

Son güncellemenin bir parçası olarak Fortnite geliştiricisi Epic Games kilidini açmak için Cadılar Bayramı temalı kozmetik ürünlerini tanıttı. Aralarındaki en havalı ise, donatıldığında hayalet gibi görünen hayaletler getiren Ghost Portal Back Bling‘tir. Ancak, oyuncular bunun kilidini açmanın çok zor olduğunu belirti ve yanıt olarak Epic sınırlı bir süre için daha kolay olacağını söyledi.

Fortnite subreddit’de ve Twitter’da açıklandığı gibi; 12 Ekim’den 14 Ekim’e kadar, sadece 20 eşleme oynamak, kozmetik almak için yeterlidir. Kazanmak zorunda değilsiniz, sadece 20 maçta yer almak yeterlidir ve önümüzdeki hafta Back Bling‘e eklenen zorluklar otomatik olarak tamamlanacak ve eşya kilidini açacaktır.

Orijinal yöntem, oyuncuların; Günlük Zorlukların yedisini tamamlamalarını, 50 maç oynamalarını, 14 maçta en az bir eleme elde etmelerini, tek bir maçta 10 sandık aramalarını ve tek bir maçta bir düşmana 1000 hasar vermelerini içeren Skull Trooper Challenges’ı tamamlamasını gerektiriyordu. Anlaşılacağı gibi, insanlar bunun çok şey gerektirdiğini hissettiler.

Ghost Portal Back Bling’e ek olarak, Fortnite’ın oyun mağazasında artık Skull Trooper (Erkek) ve Skull Ranger (Kadın) skinleri bulunuyor. Birincisi, çok talep edilen geri dönen bir skin. 1500 V-Bucks maliyetinedir ve renk özelleştirme seçeneklerine sahiptir.