Fortnite’ın Yeni High Stakes Challenges Detayları

Fortnite’ın Yeni High Stakes Challenges Detayları

Fortnite High Stakes

Fortnite High Stakes

Bir sonraki güncellemesinde Fortnite‘a gelen büyük yeni eklemelerden biri de High Stakes adında bir etkinlik. Oyunun beşinci sezonunda son büyük sürprizlerden biri olması planlanıyor ve PAX West’te, geliştirici Epic Games oyuncuların High Stakes challenges‘ı tamamlamak ve ödüllerini kazanmak için ne yapmaları gerektiğini detaylandırdı.

Yeni sınırlı-zaman modu Getaway‘de olduğu gibi, High Stakes, hırsızlık, öldürme ve kaçma ile birlikte oyuncular ve görevler etrafında oluşan bir temaya sahip. Challenge’ın ilk kısmı 10 maçlık Getaway oynayan herkese 5,000 XP kazandırıyor. Coveted mücevheri taşıyan rakiplere toplam 500 hasar verebiliyorsanız, özel bir sprey de alacaksınız. Beş farklı Getaway maçında bir mücevher almayı başarabilenler, karakterinizden uçan paraya sahip özel bir paraşütle atlama parkuruna sahip olacaklar. Son olarak, bu challenge’ların üçünü de tamamlarsanız, pickaxe için crowbar skini alacaksınız.

Yaklaşan güncelleme ayrıca oyun içi mağazadan satın alınabilecek yeni bir skin ve dört maskeyi de tanıtacak. İlk ortaya çıkanları kaçıranlar için, Getaway haritaya bırakılan dört kasa içeriyor. Grup halinde çalışma gerektirir. Oyuncular bu kasaları bulmalı, mücevheri içinden almalı ve öldürülmeden ekstraksiyon bölgesine götürmelidir.

Yeni bir Grappler silahı da eklenecek ve hayal edeceğiniz gibi işlev görecek; bir duvara ateşleyin ve tutturun, kendinizi bu yönde başlatmanıza izin verin. Tabii ki, bu yeni silahın oynanışdaki etkileri önemli, bu yüzden heyecan verici yeni bir ek olmalı. Henüz, Epic yeni yama için kesin bir yayın tarihi ve saatini onaylamadı, ancak bu hafta çıkması bekleniyor.

Fortnite için son yama, aktive edildiğinde oyunculara büyük menzil sunan yeni bir silah türü olan Shockwave Grenade’nin ilk çıkışını gösteren 5.30 içerik güncellemesiydi.