Forza Horizon 3 Xbox One X Listesine Katılıyor

Forza Horizon 3 Xbox One X Listesine Katılıyor

Forza Horizon 3 Xbox One X Güncellemesi,

Forza Horizon 3 Xbox One X Güncellemesi,

100’ün üzerinde oyun ile birlikte Forza Horizon 3’ün güncellemesi de aralarına katıldı ve şu an hazır. Microsoft; bu güncellemenin Hot Wheels ve Blizzard Mountain açılımları da dahil olmak üzere Horizon 3’ü “native 4K” da oynamanıza izin veriyor diyor. Yama, “gelişmiş araba yansımaları ve gölge çözünürlükleri” nden “yol ve arazi yüzeyleri için geliştirilmiş doku ayrıntısı” na kadar ya da daha fazlası diyebileceğimiz Xbox One X için bir grup görsel iyileştirme içerir.

Geliştirici Playground’un yaratıcı yönetmeni Ralph Fulton, “Bu geliştirmelerin tamamı görsellerle ilgilidir” dedi. “Hayranlarımızın gerçekten harika bir görüntü kalitesini değerlendireceğini biliyoruz, bu nedenle bunları Xbox One X‘deki bu güncellemeyle onlara ulaştırmak için bu fırsatı değerlendirdik. Yerel 4K’nın bariz şekilde geliştirilmesinin üstünde, yaptığımız bir takım iyileştirmeler var, ki bu da 4K’nın eklediği tanımlamadan istifade ediyor. Yansımalar daha keskin ve daha net, çevre gölgeleri daha net ve daha iyi tanımlanıyor; sürüş deneyimini önemli ölçüde daha düzgün hale getirmek için hareket bulanıklığı arttı ve daha iyi anizotropik filtreleme, çevre dokularında, özellikle de yollarda kendine özgü ayrıntıları geliştiriyor.” diye devam etti.

Ayrıca “Benim için en büyük gelişme, özellikle Forza Horizon 3’ün dinamik zaman atlamadaki gökyüzündeki 4K ve HDR kombinasyonudur. Gökyüzü, oyundaki neredeyse her sahnenin o kadar büyük bir kısmıdır ki, oyunun hissini büyük ölçüde etkiliyor ve yansımalar ve gölgeler için yaptığımız iyileştirmeler bunu gerçekten tamamlıyor.” dedi.

Forza Horizon 3, Eylül 2016’da ilk kez Xbox One ve PC için piyasaya çıktı. İlk yayınlanmasından bu yana, Final Fantasy XV gibi başka yayınlardan crossover otomobilleri ve hatta Hot Wheels içeren bir genişleme aldı.

Kaynak: 1