Forza Horizon 5'e Geleceğe Dönüş Arabası Eklenecek

Forza Horizon 5'e Geleceğe Dönüş Arabası Eklenecek

Resmi Forza Horizon Twitter hesabı aracılığıyla duyurulan tweet, klasik 80'lerin arabasının hareket halindeki bir videosunu içeriyordu 80'lerin rüyası olan Delorean DMC-12'nin ilk kez bir oyunda görmekten dolayı son derece heyecanlı olduklarını belirtti. DeLorean, Forza Horizon 5'te bir oyuncunun gelişiminin yanı sıra o sezon kapılacak tüm haberleri, güncellemeleri, mücadeleleri ve ödülleri gösteren bir arayüz olan Forza Horizon 5 oyun festivalinin ilk haftasında çıkacak. 

Yeni Festival Oynatma Listesi hakkında daha fazla ayrıntı Forza Horizon 5 resmi sayfasında yer almakta. Forza Horizon yetkilileri Geleceğe Dönüş filmindeki Delorean DMC-12'nin en çok talep edilen araba olduğunu söyledi. Playground oyunlarının üç kategoride düzenlediği Forza Horizon 5 PC gereksinimleri de dahil olmak üzere, oyun hakkında piyasaya sürülmeden önce tonlarca başka ayrıntı ortaya çıktı minimum özellikler ve önerilen özellikler açıklandı. 

Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021'de yalnızca PC, Xbox Series X ve Xbox Series S için piyasaya sürülecek. Oyuncular Delorean DMC-12 ödüllerini Festival Oynatma Listesinin 1. Serisinin Yaz sezonunda alabilecekler.