Forza Horizon 5te 426 Çeşit Araba Var

Forza Horizon 5te 426 Çeşit Araba Var

Playground Games, Forza Horizon 5 için onaylanan arabaların bir listesini yayınladı ve bu gerçekten çok uzun: 426 araba uzunluğunda. Hepsi bu kadar da değil, çünkü yeni bir geliştirici güncellemesine göre, yarışçının 9 Kasım çıkış tarihinden önce bu listeye daha fazla araba ekleneceğini duyurdu. 

Playground Games'e göre, listedeki ilk seriler arasında Jaguar Sport XJR-15, elektrikli Porsche Taycan Turbo S ve Mercedes-AMG ONE yer alıyor. Ayrıca 2021 Ford Bronco Badlands gibi birçok çeşit araç bulunmakta. Geliştirme güncellemesi ayrıca Forzavista modunda ışın izlemeyi de vaat ediyor; bu mod, garajınızdaki tüm araçlarla yakın ve kişisel olmanızı sağlar. 

Gönderide, “Ayrıca, oyun içinde elde ettiğiniz arabalar yeni bir Araba Koleksiyonu arayüzü altında vurgulanıyor” diye açıklıyor. “Buradan üretici bazında edindiğiniz araçları takip edebilirsiniz. Kendi sanal araba çıkartma kitabınıza sahip olmak gibi. Her otomobil bir nadirlik seviyesi ile belirlenir ve üretici başına belirli sayıda araba toplamak ayrıca talep etmek için özel bir ödülün kilidini açar. “