Forza Motorsport 7 VIP Teklifini Değiştirecek

Forza Motorsport 7 VIP Teklifini Değiştirecek

Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7‘nin geliştiricisi Turn 10, oyunun Ultimate Edition‘ını satın alan oyunculardan özür diledi ve VIP geçişinin yanıltıcı veya hayal kırıklığına uğratmasından dolayı üzgün olduğunu söyledi. Oyunculara uyarlama sözü verip PC sürümünde istikrarı ve performansı geliştireceğini söylüyor. 

Turn 10’un Alan Hartman’ı oyunun web sitesinde “Forza Motorsport 7’de VIP üyelik teklifi karşısında hayal kırıklığı yaşayan Ultimate Edition sahiplerini yüksek sesle ve net duyduk.” dedi. “Gelecekte bir sıkıntı yaşanmaması adına karışıklığı gidermek için hemen Windows Mağazasındaki VIP açıklamasını güncelledik. Stüdyo başkanı olarak oyuncularımızın yaşayabileceği herhangi bir karışıklık ya da hayal kırıklığı yüzünden özür dilerim.” diye devam etti. 

Forza 7‘nin VIP geçişi Forza 6‘daki VIP geçişinden farklı olarak çalışıyor ve bu da tüm yarışlarda yarışanlara çift yarış kredisi verdi ve oyunun daha önceki açıklamasında açıkça belirtilmedi. Forza 7’de, 20 $ VIP geçerliliğini alanlar veya 100 $ Ultimate Edition aracılığıyla edinenler 5 mod kartına erişebilir. Bunların her biri, 5 yarışta çift yarış kredisi için iyi, yani maksimum 25 kez üst üste ikramiye kazanabilirsiniz. Şimdi, bu sistem yeniden değiştirilmek üzeredir. 

Hartman şu şekilde konuya açıklık getirdi “Bu yeni sistem, Forza Motorsport 6‘da olduğu gibi, her yarıştan sonra 2X taban kredi bonusu sunarak çalışacak. Bu özellik üzerinde çalışmaya başladık ve mümkün olan en kısa sürede piyasaya süreceğiz.” 

Oyunculara telafi etmek için, VIP sahiplerine 1 milyon kredi ve bu dört ek Forza Edition otomobil, şu anda oyun içi mesaj merkezinden indirilebilir:

 – 2016 Jaguar F-TYPE Project 7 Forza Edition
 – 2017 Chevrolet Camaro ZL1 Forza Edition
 – 2017 Acura NSX Forza Edition
 – 2010 Maserati Gran Turismo S Forza Edition

Turn 10, bazı PC oyuncuları için oyundaki bazı kararlılık ve performans sorunlarının farkında olduğunu belirtti. Bu sorunlardan bazıları lansman gününde çıkan Forza 7 güncellemesinde düzeltildi, ancak stüdyo sorunları mümkün olduğunca çabuk araştırmaya ve çözmeye devam edecek.

Kaynak: 1