Forza Motorsport için 5.0 yaması PC performansını önemli ölçüde iyileştirmeyi vaat ediyor.

Forza Motorsport için 5.0 yaması PC performansını önemli ölçüde iyileştirmeyi vaat ediyor.

Turn10, Şubat ayında piyasaya çıkacak Forza Motorsport için 5.0 yamasıyla ilgili ayrıntıları açıkladı. Ekip, PC performansında önemli bir iyileşme vaat ediyor. Son Forza Monthly yayınında geliştiriciler, yaklaşan güncellemede Nordschleife’nin geleceğini doğruladılar. 20.83 kilometrelik bir pist, oyun içi 5 güncellemesinin bir parçası olan Nordschleife, oyunun birçok düzeltmesi ve iyileştirmesi de dahil olmak üzere.

5.0 güncellemesi, oyun deneyiminizi daha akıcı hale getirecek birçok içsel iyileştirme içeriyor. Bu, işlemci yüksekliklerini azaltacak ve grafik işlemcisi olanaklarını daha iyi kullanmanıza olanak tanıyacak. Böylece sürüş sırasında oyun içi kare hızı daha istikrarlı olacak. Ayrıca yama kekemelikleri azaltmalı. Ayrıca, Turn10, video ayarlarını değiştirdikten sonra kare hızının aniden düşebileceği sorununu ve yüksek kalite modundan düşük kalite moduna geçişte performans artışı göremeyen oyuncuların yaşadığı hatayı düzeltiyor.

PC performansının yanı sıra, Forza hayranları oyun deneyiminde çeşitli ayarlamalar ve düzeltmeler de bekleyebilir. Güncelleme ayrıca oyunun stabilitesini artıracak.

Son olarak, bu yamanın çıkış tarihini kesin olarak bilmiyoruz. Turn10, muhtemelen gelecek hafta tarihi açıklayacak. Yamaya ilişkin tam notları görmek için buraya bakabilirsiniz.