Fransis Ford Coppola, “Megalopolis” adlı uzun metraj filminin tanıtım fragmanını paylaştı

Fransis Ford Coppola, “Megalopolis” adlı uzun metraj filminin tanıtım fragmanını paylaştı

Ünlü yönetmen Francis Ford Coppola, uzun zamandır beklenen filmi “Megapolis”in teaser’ını paylaştı. Bu film fikrini geçmiş yüzyılın 80’lerinden beri düşünen yönetmen, ancak tam prodüksiyona 2021 yılında başladı. “Megapolis”, yönetmenin son 13 yıldır çektiği ilk film olacak. Film, Le Pacte şirketi tarafından dağıtımını yapacak.

Teaser’da, Adam Driver’ın canlandırdığı ana karakter yer alıyor. Adam Driver karakteri bir gökdelenin en üstünde bulunurken, zamanın akışını durdurup yeniden başlatabiliyor. Film, yıkıcı bir felaketten sonra alternatif bir New York’ta geçiyor. Genç bir mimar, şehri yenilenebilir malzemelerden oluşturulmuş bir ütopyaya dönüştürme hayalini gerçekleştirmek istiyor, ancak şehrin belediye başkanı her şeyi tam olarak eski haline getirmek istiyor.

Film, yönetmen ve senarist Francis Ford Coppola tarafından hazırlandı. Filmde etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır: Adam Driver, Giancarlo Esposito, Natalie Emmanuel, Laurence Fishburne, John Voight, Aubrey Plaza, Dustin Hoffman, Shia LaBeouf ve diğerleri. Filmin prömiyeri bu yıl yapılacak.