Fransız İçeriden Adam, Ghost of Tsushima’nın PC Sürümü Açıklama Tarihini Belirledi

Fransız İçeriden Adam, Ghost of Tsushima’nın PC Sürümü Açıklama Tarihini Belirledi

Geçen hafta, Shpeshal Nick adlı bir içeriden, Sony Interactive Entertainment’ın Ghost of Tsushima’yı PC’ye taşımayı ve bunun muhtemelen bugün yani 5 Mart’ta gerçekleşebileceğini öğrendik. Ancak yanıldığı görünüyor. Ama çok az.

PC sürümünün duyurulması yarın bekleniyor. En azından, bu konuda yeni olan bir Fransız kullanıcı olan Haothors iddia ediyor. Ancak, Ghost of Tsushima’nın PC için yakında duyurulacağı mesajını ilk yayınlayanın Shpeshal Nick’ten önce olduğu ortaya çıktı.

Onun sözlerini hemen neredeyse kusursuz bir itibara sahip içeriden billbil-kun destekledi. Bu oldukça ilgi çekici olmaya yeterli. Ancak dün Haothors durmadı ve bugün Horizon Forbidden West’in PC sürümü hakkında yeni bilgiler alacağımızı, PlayStation Blog’da yayınlanacağını ve Ghost of Tsushima’nın PC için duyuru yapılacağını söyledi ve haklı çıktı, duyuru 6 Mart Çarşamba günü yapılacak.

Dikkat çekici bir şekilde, Ghost of Tsushima’nın PC’ye port edileceği söylentileri ilk kez duyulmuyor: Oyun, 2022’de PS5 için güncelleme aldıktan sonra birkaç yıldır bu konuda söylentiler dolaşıyor. Ghost of Tsushima, 2020’de PS4 için piyasaya sürüldü ve Infamous serisini yaratan Sucker Punch stüdyosu tarafından geliştirildi. Ghost of Tsushima’nın hareket ettiği ortam, 1200’lerde Japonya’da Moğol istilasının başlangıcında geçmektedir.