Friday the 13th için Tek Oyunculu Challenge Geliyor

Friday the 13th için Tek Oyunculu Challenge Geliyor

Friday the 13th

Friday the 13th

Friday the 13th arkasındaki ekip şimdi bir süreliğine tek oyuncu modu vaat ediyor ve video sayesinde biraz fikir sahibi olabileceğiz.

Twitter üzerinden gösterilen yeni demo, Jason‘un bozulmuş arabasını tamir etmeye çalışan iki gençken Bugsy ve Adam’ın vahşice katledilmelerini sergiliyor. Fragman, bir geliştirme yapısından alındığı için yeni modla ilgili çok fazla bilgi ortaya koymuyor. Ama bunun ücretsiz olacağını biliyoruz. Ekip sonunda unlockable hedefler ve yeni haritalar eklemek istiyor. Halen onaylanmış bir çıkış tarihi mevcut değildir.

Friday the 13th Single Player Challenges

Friday the 13th oyunun çevrimdışı oynanışında bunu ilk kez görmüyoruz. Aralık ayında ekip, diğer şeylerin yanında çevrimdışı botlara eklenen bir güncelleştirme yayınlamıştı. Tam olarak oturtulmuş bir tek oyuncu modu değildi, fakat tek oyuncu challenge’ları sonunda bu boşluğu doldurabilir.

2017’de sayısız sunucu sorunu ve hatasının ardından, önümüzdeki aylarda özel sunucular PS4 ve Xbox One’a gelecektir. Nisan ayında canlı yayınlanması beklenen sunuculara odaklanmak için ekip, düzenli güncellemeleri ve gelişmeyi askıya alıyor.

Kaynak: 1