From Software, Bloodborne’ın bir yeniden yapımını talep eden hayranların bu isteğinden “çok memnun”

From Software, Bloodborne’ın bir yeniden yapımını talep eden hayranların bu isteğinden “çok memnun”

From Software’ın patronu Hidetaka Miyazaki, Bloodborne’un bir yeniden yapımını talep eden hayranların bu isteğinden “çok memnun” olduğunu söyledi.

Hayranlar, eleştirmenler tarafından beğenilen bu aksiyon rol yapma oyununu (ARPG), 2015 yılında Miyazaki tarafından oluşturulmuş ve Sony tarafından PS4 için yayınlanmış olan oyunun yeniden gözden geçirilmesini uzun zamandır talep ediyor.

Demon’s Souls, Dark Souls ve son zamanlarda Elden Ring’in de yönetmeni olan Miyazaki’ye Eurogamer’a verilen röportajda Bloodborne’un olası bir yeniden yapımı hakkında soru soruldu.

“Bu oyunu ve hayranlarımızı gerçekten önemsiyoruz,” dedi. “Oyunun halen bu kadar insan tarafından tutkulu bir şekilde oynandığını görmek beni gerçekten mutlu ediyor”.

Miyazaki, Bloodborne’un yeniden yapımı için doğrudan şansları yorumlamak istemese de, hayranların hala oyunla coşkuyla ilgilenmelerinden dolayı mutlu olduğunu ve bu durumun kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Basitçe söylemek gerekirse, bu oyunla benim ve üzerinde çalışan ekibimizin sahip olduğu özel anıları görmek beni gerçekten mutlu ediyor. Ve toplulukta bu tutkulu sesleri duyduğumuzda, elbette, bu bizi çok mutlu ediyor, böyle bir fırsata ve anılara sahip olduğumuz için çok şanslıyız.