FromSoftware Sekiro: Shadows Die Twice’ın 5. yıl dönümünü kutladı.

FromSoftware Sekiro: Shadows Die Twice’ın 5. yıl dönümünü kutladı.

Tam olarak 22 Mart 2019’da FromSoftware stüdyosu tarafından geliştirilen Sekiro: Shadows Die Twice oyununun piyasaya sürülmesi gerçekleşti. Stüdyo daha önce Dark Souls ve Bloodborne oyunlarıyla tanınıyordu. Oyun, oyunseverleri fethetmiş ve aynı zamanda zorluğu nedeniyle birçok oyuncuyu öfkeye sürüklemiştir ve şimdi tam 5 yıl oldu bu oyunun yayınlanmasından.

Bu özel tarih olduğundan, geliştirici şirket FromSoftware bile oyunun 5. yıldönümünü anan bir mesaj yayınladı sosyal medyada.

“Beş yıl önce Sekiro: Shadows Die Twice oyununun çıkışı gerçekleşti. 2019’un en iyi oyununun 5. yıl dönümünü kutluyoruz!”

Elden Ring oyuna “Yılın En İyi Oyunu” ödülünü kazanmadan önce, Sekiro: Shadows Die Twice bu ödülü zaten 2019 yılında almıştı. Ne yazık ki, oyun ne hikaye DLC’leri ne de devam oyunları aldı.

Eylül 2023’te yayımlanan satış verilerine göre, Sekiro: Shadows Die Twice dünya çapında 10 milyon kopya sattı ve bu durum onu Elden Ring ile birlikte büyük bir başarı haline getirdi.

Sekiro: Shadows Die Twice’ın geleceği hala oldukça belirsiz ve kimse oyunun devamının yapılıp yapılmayacağını kesin olarak bilmiyor.

Sekiro: Shadows Die Twice PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilir, aynı zamanda PS5 ve Xbox Series S|X üzerinde de oynanabilir.