Frontier’ın Yeni Oyunu Planet Zoo’da Hayvanat Bahçesi Tasarlayıp Yönetin

Frontier’ın Yeni Oyunu Planet Zoo’da Hayvanat Bahçesi Tasarlayıp Yönetin

Yeni Hayvanat Bahçesi Simülasyon Oyunu Planet Zoo Geliyor

Yeni Hayvanat Bahçesi Simülasyon Oyunu Planet Zoo Geliyor

The Sims‘in yıllar içindeki patlayıcı popülaritesi bize bir şey öğretti ise, insanlar bir şeyler oluşturmayı seviyor. Oyunculara tema parklarından hastanelere kadar her şeyin kontrolü verildi ve şimdi bunların arasına hayvanat bahçesi de ekleyebilirler.

Planet Coaster ve Jurassic World Evolution‘ın yapımcıları Frontier, Planet Zoo‘nun bu sonbaharda PC’de geleceğini açıkladı. Hem ziyaretçilerin hem de hayvanlarınızın tadını çıkardığı bir hayvanat bahçesi inşa ederken, çarpıcı manzaralar ve habitatlar yaratabilecek, özel sergiler geliştirebilecek ve yeni teknolojiler araştırabileceksiniz.

Elbette bu ilk hayvanat bahçesi simülasyon oyunu değil. Daha önce Zoo Tycoon‘un birkaç yinelemesini gördük. Ancak daha önce parklardan esinlenilmiş sim oyunlarının aksine, hayvan refahı Planet Zoo’nun ana odağı olduğundan ziyaretçileriniz birinci önceliğiniz olmayacak. Aslan yavrularından fillere kadar her yaratığın karmaşık çevresel ve sosyal ihtiyaçları vardır ve hayatları boyunca onları beslemekten ve nakit gelmesini sağlamaktan siz sorumlu olacaksınız.

Frontier‘ın baş yaratıcı sorumlusu Jonny Watts, “Bu yıllardır yapmak istediğimiz hayvanat bahçesi yönetimi oyunudur. Daha önce yaptığımız oyunları geliştirmek ve Zoo Tycoon serisi gibi klasiklerin mirasını ileri taşımak için kendimize meydan okuduk. Geçmiş çalışmalarımızdan öğrendiklerimizi alıyor ve şimdiye kadarki en iyi simülasyon oyunumuzu yapmak için inanılmaz otantiklik, zengin yönetim, sınırsız yaratıcılık ve topluluk paylaşımı gibi modern değerlere odaklanıyoruz.” dedi.

Oyunun fragmanına göz atabilirsiniz.

Planet Zoo Fragmanı