Furmark 2, Video Kartlarınızı Isıtmaya Hazır: Güncellenmiş Arayüz ve Geliştirilmiş Donanım Desteğiyle Stres Testi

Furmark 2, Video Kartlarınızı Isıtmaya Hazır: Güncellenmiş Arayüz ve Geliştirilmiş Donanım Desteğiyle Stres Testi

Ünlü stres testi Furmark 2, güncellenmiş arayüzü ve grafik işlemcilerinizin yeteneklerini maksimum düzeyde kullanmanıza izin veren yeni donanım desteği ile geri döndü.

Yeni FurMark 2.1.0 sürümü, orijinal FurMark sürümünden 16 yıl sonra piyasaya sürüldü ve geniş işletim sistemi desteği ile başlayarak önemli değişiklikler içeriyor. FurMark 2.1.0 artık 32-bit, 64-bit Windows platformları ve 64-bit Linux için çapraz destek sunmaktadır. Geliştirici ayrıca Raspberry Pi ve macOS için sürümler de yayımlayacak. Büyük bir değişiklik, tamamen farklı bir grafik arayüzünün dahil edilmesidir ki geliştiricilere göre GeeXLab ile oluşturulmuş ve GeeXLab SDK tarafından desteklenmektedir.

Eklentilere gelince, FurMark 2.1.0 artık OpenGL 3.2 ve Vulkan 3.1 gibi yeni 3D API’ları desteklemektedir. Yeni arayüz artık test sonuçlarını daha okunaklı hale getirirken benchmark verilerini kolayca okumanızı sağlar. Dahası, bu belirli sürümle birlikte, GeForce RTX 40 SUPER gibi son nesil grafik işlemcileri ile uyumluluk da elde edersiniz. Değişikliklerin tam listesini görmek için buraya göz atabilirsiniz.