Game of Throne'un Yıldızları Vampir Filmi İçin Bir Araya Geliyor

Game of Throne'un Yıldızları Vampir Filmi İçin Bir Araya Geliyor

Game of Thrones serisinin finalinden bir yıl sonra, şovun yıldızlarından ikisi bir proje için tekrar bir araya geliyor, ancak bu önceki çalışmalardan biraz farklı. Yayınlanan yeni bir rapora göre Peter Dinklage ve Jason Momoa bir aksiyon-macera filminde vampir ve vampir avcısı olarak birlikte rol alacaklar.

Haber, Dinklage'ın yaklaşan Good Bad Undead filminde efsanevi vampir avcısı Van Helsing'i oynayacağını bildiren Deadline tarafından yayınlandı. Filmde Momoa'nın karakteri, bir daha asla öldürmemeye söz veren bir vampir. Kurulan ittifaklar ise Van Helsing'i vampirleri para için öldürüyormuş gibi hareket ettirerek yerlileri dolandırıyor. Nihayetinde, vampirin kafasına gerçek bir ödül verilir ve ikisi canavarların büyülü dünyasında kaçmaya başlar.

Max Barbakow (Palm Springs) Damian Shannon ve Mark Swift (Baywatch, Freedy vs.Jason) tarafından senaryo yönetilecek. Shannon Swift tarafından ise “Orijinal hikayeler yazmak için mücadele etmeyi asla bırakmayacağız. Hepimizin ortaya koyduğu şeyi seveceğinizi düşünüyoruz. Umarız yakın zamanda daha fazla haberle karşılaşacaksınız!” tweet'i atıldı.

Good Bad and Undead için şu an için belirlenmiş bir çekim tarihi veya çıkış tarihi açıklanmış değil. Gelişmeler oldukça en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.