GameLoop Call of Duty Mobile Keyfini PC’ye Taşıdı

GameLoop Call of Duty Mobile Keyfini PC’ye Taşıdı

Call of Duty Mobile, GameLoop ile en iyi FPS deneyimini sunuyor

Tencent, dünyayı kasıp kavuran, aktif 50 milyon oyuncuya sahip, çok platformlu Call of Duty serisinin yeni üyesi Call of Duty Mobile’ı büyük bir heyecanla oyunseverlere sunuyor. 2019 yılının en çok beklenen oyunlarından biri olan Call of Duty Mobile, özel emülatör GameLoop oyun platformu sayesinde dünyanın dört bir yanından oyuncularla sadece mobilde değil PC’de de buluştu. GameLoop ile Battle Royale oyun moduna yeni bir soluk getiren Call of Duty Mobile, en sıkı karşılaşmalara bilgisayarınızda da tanık olma imkanı sağlıyor.

GameLoop ile Call of Duty Mobile maceranızı taçlandırın!

GameLoop, mobil oyunların PC üzerinden oynanabilmesine olanak sağlayan bir oyun platformudur. Tencent ile iş birliğini duyuran GameLoop, Call of Duty Mobile’ın PC üzerinde oynanabilecek tek özel oyun emülatörü olduğunu belirtti. GameLoop özel çıkışıyla Call of Duty Mobile, akıllı telefonlardaki dar görüşün önüne geçiyor, fare/klavye desteğiyle daha rahat ve daha hızlı oyun sunuyor ve telefonlardaki hızlı şarj tükenmesi sorununun önüne geçiyor.

2K çözünürlük desteği!

GameLoopoyun platformu üzerinden Call of Duty Mobile oynayacak oyuncular en yüksekgrafik ve görsel kaliteyle oyunun keyfini çıkarabiliyor. Platformun 2K’ya kadar çözünürlük desteği de Call of Duty Mobile için geçerli. Oyuncular oyunu böylece, PC’nin getirdiği avantajlar ve görsel kalitesiyle oynayabiliyor.

Call of Duty Mobile’da hileye karşı özel önlemler!

Call of Duty Mobile için özelleştirilmiş anti hile sistemi ile birlikte Tencent, oyunculara adil bir ortam yaratmak için bütün desteği veriyor. Sürekli olarak platform ve oyunları tarayan anti-hile sistemi hilecilere göz açtırmıyor. GameLoop’un desteklediği anti hile sistemi ile FPS oyuncuları mücadelenin heyecanından asla kopmayacak.

Klavye ve mouse ile Call of Duty Mobile!

Oyuncular, özel oyun emülatörü GameLoop ile yüksek çözünürlüğün yanında klavye, mouse desteği ile de daha kolay ve hızlı kontrollere sahip. Akıllı telefonlara göre daha büyük bir ekranda oyun oynayan oyuncular bu sayede daha keskin kontroller ile daha isabetli atışlar yapabiliyor. Ayrıca oyuncular Gameloop oyun platformuyla birlikte “şarj” ve “bağlantı”gibi sorunları da geride bırakarak tamamen oyuna odaklanabiliyor.