Gears Of War 4 Güncellemesi Daha Fazla Harita Ve Günlük Bonus Sunuyor

Gears Of War 4 Güncellemesi Daha Fazla Harita Ve Günlük Bonus Sunuyor

Gears Of War 4 Güncelleme

Gears Of War 4 Güncelleme

Haritalardan başlarsak, ilk harita Forge Blitz oldu. Forge’ın güncelleştirilmiş bir sürümü, bu harita öğeler tarafından hasar gören bir fabrikada ayarlanır. Yeni sürüm, Microsoft tarafından “daha hızlı, daha taktik ve daha yoğun” olarak tanımlandı. 

Kontrol odasının ikincil girişleri kaldırıldı, bu da dövüşü diğer alanlara yönlendiriyor. Açık alan miktarı azaldı, bu yüzden oyuncular düşmanlarınıyla daha önce hiç olmadığı kadar hızlı baş başa kalacaklar. 

Yeni diğer bir harita Canals. Siz haritayı ilk Gears of War oyunundan hatırlayabilirsiniz. Yeni sürüm elbette daha iyi grafikler ve diğer değişikliklerle güncellendi. Forge Blitz ve Canals, Gears of War sezonuna sahip olan insanlar için şu anda mevcut ve çift XP’ye alabilirler. 8 Ağustos’tan başlayarak herkesin matchmaking haznesine katılmasıyla yeni haritaları oynayabilir. 

Gears Of War 4 Güncellemesi günün ilk galibiyetinden elde ettiğiniz bonus miktarını da artırıyor. İlk galibiyetten 100 değil 500 kredi alırsınız. 

Ayrıca, Ağustos ayında yeni Versus ve Horde etkinlikleri olacak. Canalardaki One Shot One Kill modu, 18 Ağustos’ta yeni bir Horde varyantı ekleyecek ve 25 Ağustos’ta canlı yayınlanacak. 

Gears of War 4‘ün Ağustos ayındaki yeni içeriğinden bazılarını görmek için videoyu izleyebilirsiniz.