GeForce Now'a 17 Oyun Daha Eklendi

GeForce Now'a 17 Oyun Daha Eklendi

 Oyun oynama mantığını bir anda alt üst eden, bulut tabanlı oyun servis hizmeti veren  GeForce Now'a büyük oyun şirketlerinden tam destek geldi. Almış olduğu güncellemeler sayesinde kütüphanesini geliştirmeye devam eden GeForce Now'a toplamda 17 yeni oyun daha eklendi. 

 Neredeyse her hafta 20'ye yakın oyun yüklemeye çalışan bulut tabanlı oyun servis hizmeti veren GeForce Now, bu haftada boş geçmedi. Ubisoft, Epic, Bungie ve Bandai Namco gibi 100'den fazla oyun şirketinin desteğiyle GeForce Now kütüphanesine birçok oyun yüklenmeye devam ediyor. Yüksek bilgisayar sistemlerine gerek duymadan büyük çaplı denebilecek oyunları düşük sistemli bilgisayarlarlada oynayabileceğimiz yeni teknolojiye ilgi her geçen gün daha da ertıyor. Dilerseniz eklenen yeni oyunlara yakından bakalım. 

1- Furi

  indie studio ve The Game Bakers tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon oyunu Furi, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için 5 Temmuz 2016'da piyasaya çıkış yaptı. Akıcı bir oyuna sahip olan Furi, aksiyon tadında bir oyun. Oyun oynanış mantığı olarak ikiye ayrılıyor ilki karşınıza çıkan düşmanla yakın dövüş oluyor. İkincisi ise düşmana uzaktan shoot-em up ve rogue-like tarzı dövüş gerçekleşiyor. Oyunun her bölümlerinin sonunda güçlü BOSS'larla karşılaşacaksınız. Hikayesinin akıcı olduğunu söyleyebiliriz. 

2- GUILTY GEAR Xrd -SIGN

 Geliştiriciliğini Arc System Works'ün üstlendiği ikili dövüş oyunu GUILTY GEAR Xrd -SIGN, GeForce Now'a eklenen bir diğer oyun oldu. Dövüş oyunları arasında kendine has bir tarzı olan GUILTY GEAR Xrd -SIGN, diğer ikili dövüş oyunlarında farklı bir oyun mekaniği olması onu farklı kılan en önemli özelliği oldu. Görsel açıdan güzel gözüken oyunu GeForce Now sayesinde deneyimleyebilirsiniz. 

3- Jagged Alliance – Back in ActionKingdom: Classic

 bitComposer Games tarafından geliştirilip Kalypso Media tarfından yayınlanan gerçek zamanlı strateji oyunu Jagged Alliance – Back in ActionKingdom: Classic, sürükleyici bir hikayeye sahip oyunda komutanın bir köye girip sebepsizce insanlara saldırdığını göreceğiz. Daha sonra hikayemiz tam anlamıyla başlamış oluyor. Daha önce bu tarz bir oyun oynamayan biri oyuna alışması ve ısınması biraz zor olacak gibi görünüyor fakat güzel bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. 

4- Lords Of The Fallen

 Deck13 Interactive ve CI Games tarafından geliştirilen Lords of the Fallen, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için Ekim 2014'te CI Games ve  Bandai Namco tarafından yayınlanan aksiyon rol yapma oyunudur. Oyunun ilk çıktığında inceleme puanlarının çok yüksek olduğu ve birçok oyuncunun çevrimiçi oyun platformlarından satın alıp oynadığı oyun şimdi GeForce Now'a eklendi. 

5- Might Magic Heroes VII – Trial by Fire 

 Limbic Entertainment tarafından geliştirilen strateji anlamında akla ilk gelen isimlerden biri olan sıra tabanlı strateji oyunu Might Magic Heroes VII – Trial by Fire, PC için 4 Ağustos 2016 yılında Ubisoft San Francisco tarafından yayınlandı. Cüce krallıklarıyla kutsal imparatorluk arasındaki gerilimi konu alan bir hikâyeye sahip olan oyun tam anlamıyla bir stareji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 

6- Occupy White Wall

  STIKIPIXELS tarafından geliştirilen ve yayınlanan kendi sanat galerimizi kurabileceğimiz eğlenceli bir oyun. Ayrıca diğer oyuncuların kurmuş olduğu müzeleri de gezebilme fırsatı yakalayabileceğiz. Çevrimiçi oynanan oyunda 6000'den fazla eser bulunuyor. İstediğiniz eserlerle istediğiniz gibi bir müze oluşturabilirsiniz. 

7- Rez Plz

 Geliştiriciliğini Long Neck Games tarafından yürütülen Rez Plz, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için bu yıl Graffiti Games tarafından yayınlandı. 

8- Hunting Simulator 2 

 Neopica tarafından geliştirilen Hunting Simulator 2, Nacon şirketi tarafından PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC için bu yıl hazirazn ayında piyasaya sürülecek. Oyunun amacı ismindende anlaşıldığı üzere avlanma üzerine olacak. 33 farklı hayvanı avlayabileceğimiz oyunda birbirinde farklı silah modellerini kullanabilme fırsatıda yakalayabileceğiz. 

9- The Wonderful 101: Remastered

  PlatinumGames tarafından geliştirilen aksiyon macera türünde bir oyun olan The Wonderful 101, PlayStation 4, Nintendo Switch, Wii U ve PC için Nintendo, PlatinumGames tarafından 23 Ağustos 2013 tarihinde piyasaya sürüldü. Tek kişilik ve çok kişilik oyun modları sunan oyunda, Wonderful Ones ismindeki kahramanlarla dünyanın belirli bölgelerinde seçilen kahramanları ele alıyor. 

10- Amnesia: A Machine for Pigs

  Frictional Games, The Chinese Room, Blitworks geliştirici şirketleri tarafında geliştirilen  Amnesia: Dark Descent oyununun devamı niteliğinde bir oyun olan Amnesia: A Machine for Pigs, tek oyunculu korku oyunudur. Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 10 Eylül 2013 tarihinde Frictional Games tarafından yayınlandı. Bambaşka bir hikayeye sahip olan oyun diğer bildiğimiz korku oyunlarının aksine daha hareketli ve daha korkunç olduğunu söyleyebiliriz. 

11- Divinity: Original Sin Enhanced Edition 

 Geliştiriciliğini Larian Studios'un üstlendiği tek kişilik ve eşli oynanabilen fantastik rol yapma oyunu 30 Haziran 2014 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya çıkış yapmıştı. Tek oyunculu ve aynı zamanda çok oyunculu oynanabilen fantastik bir oyun olup Nvidia GeForce Now kütüphanesine eklenen bir diğer oyun oldu. 

12- land: The Magic Revival 

 Stars Drifters tarafından geliştirilen ve yayınlanan land: The Magic Revival 18 Nisan 2019 yılında piyasaya çıkış yaptı.land: The Magic Revival Gökyüzünde asılı duran adalarda kendi krallığınızı oluşturup düşman krallıklarla kıyasıya bir mücadeleye gireceğiniz aksiyon dolu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. 

13- Observation 

 No Code geliştirici şirket tarafında geliştirilen macera tadında bir bulmaca oyunu olan   Observation, PlayStation 4 ve PC platformları için 21 Mayıs 2019 tarihinde Devolver Digital tarafından yayınlandı. Sıradışı hikayesi ile oyuncular tarafından oldukça sevilen ve olumlu dönüşler alan oyunda bir uzay istasyonunu kontrol edeceğiz. 

14- Syberia 3

 Geliştiriciliğini Microïds, Koalabs, Kylotonn, 3DDUO şirketlerinin üstlendiği grafik macera oyunu Syberia 3, PlayStation 4, Xbox One,Nintendo Switch ve PC platformları için 20 Nisan 2017 tarihinde Anuman tarafından yayınlandı. Syberia 3, eski sürümlerine göre 3D grafikli hikaye modu barındırıyor fakat oyunun yaratıcısı Benoit Sokal’ın çizgilerini koruyor olduğunu söyleyebiliriz. 

15- Wargame: Airland Battle


 Geliştiriciliğini Eugen Systems'in üstlendiği gerçek zamanlı strateji oyunu Wargame: AirLand Battle, PC platformu için 29 Mayıs 2013'te geliştricisi olduğu Eugen Systems tarafından yayınlandı. Birçok ülekenin yer aldığı dev haritalara sahip olan oyunda seçtiğiniz ülkeyi en iyi şekilde geliştirip savunmalısınız. 

16- X Rebirth 

 Egosoft tarafından geliştirilen tek oyunculu uzay ticareti ve savaş oyunu X Rebirth, 15 Kasım 2013 yılında PC için Deep Silver ve Tri Synergy tarafından yayınlandı. Alman  stüdyoları tarafından geliştirilen sıradışı uzay temalı ticaret oyunu olarak adlandırabiliriz. 

17- Kingdom: Classic 

 Bu hafta GeForce NOW'a eklenen oyunlar arasında son oyuna geldik. Kingdom: Classic, 21 Ekim 2015 yılında Thomas van den Berg, Marco Bancale şirketleri tarafından geliştirilerek PlayStation 4, Android, iOS, Nintendo Switch, Xbox One platformları için Raw Fury tarafından birçok platform için yayınlandı. Kingdom: Classic oldukça düşük grafiklere sahip olsada hikayesi ve oyun içi müziklerin oldukça hoş olduğunu söyleyebiliriz.