Gelecek Hafta Total War: Three Kingdoms Ücretsiz Arcade Horde Modu Alıyor

Gelecek Hafta Total War: Three Kingdoms Ücretsiz Arcade Horde Modu Alıyor

Total War: Three Kingdoms Dynasty Modu

Total War: Three Kingdoms Dynasty Modu

Herhangi bir Total War oyununda olduğu gibi Three Kingdoms, özenli bir şekilde kazanma stratejisi geliştirme fırsatı sunar. Ama bunların hepsi zor iş gibi göründüğü zaman, Creative Assembly çok daha fazla katartik bir alternatifle devreye girer.

Bugünün başlarında yayınlanan bir basın duyurusunda serinin geliştiricisi, bu ayın sonunda ücretsiz olacak yeni bir oyun modu olan Dynasty modunu açıkladı. Bu oyuncuların yeteneklerini sürekli artan sayıdaki düşmanlara karşı test etmelerini sağlayacak. Tabii bir durum var, ordunuz en fazla üç birimden oluşacak.

Neyse ki, bunların tümü kahraman birlikleri olacak, bu da tüm yıldızlardan oluşan bir dizilimli orduyla karşı karşıya kalabileceğiniz anlamına gelir. İzleyebileceğiniz fragman, Lu Bu, Guan Yu ve Lu Bei’nin muazzam sayıda düşman birimine karşı durmaya hazırlandığını gösteriyor.

Elbette, işler zamanla önemli ölçüde daha zorlaşacaktır. Siz bir sürüyü biçerken, kahramanlarınız sonunda istila edilinceye kadar, daha donanımlı bir ordu onun yerini alacaktır.

Dynasty modu Total War: Three Kingdoms‘a 8 Ağustos’ta ücretsiz olarak güncelleme ile geliyor. Bu nedenle stratejik güç fantezilerinizi ortaya çıkarmak için uzun süre beklemeyeceksiniz.