Generation Zero Sistem Gereksinimleri

Generation Zero Sistem Gereksinimleri

Generation Zero

Generation Zero

Generation Zero oyununda, geniş açık bir dünyada geçen patlayıcı kedi ve fare oyununu deneyimleyin. 1980’lerin İsveç’ini yeniden şekillendiren bu düşmanca makinelerle sakin kırsal yerler işgal edildi. İster tek başınıza oynayın, isterseniz co-op çok oyunculu üç kişiye kadar bir araya gelerek oynayın. Gerilla taktiklerini kullanın ve savaşın.

1980’lerin İsveç’ini yeniden şekillendirirken, düşman makineleri sakin kırsal bölgeleri istila etti ve gerçekte neler olup bittiğinin gizemini çözerken karşılık vermelisiniz. Savaşta test edilmiş gerilla taktiklerini kullanarak, yoğun, yaratıcı sanal alanlardaki çatışmalarda düşmanları cezbedebilir, sakatlayabilir veya yok edebilirsiniz.

Düşmanları alt etmek, düşmüş arkadaşları destekleyerek yeniden canlandırmak ve düşmanın yenilmesinden sonra yağmalamayı paylaşmak için benzersiz becerilerinizi işbirliği yaparak birleştirin.

Zırh, silah veya duyusal teçhizat olmak üzere belirli bir düşman bileşenini yok etmeyi başardığınızda hasar kalıcı olur. Düşmanlar, dakikalar, saatler ya da haftalar sonra bile tekrar yüzleşene kadar bu izleri taşır.

Generation Zero Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64bit OS – Windows 7 Service Pack 1
 – İşlemci: Intel i5 Quad Core
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: nVidia GTX 660 / ATI HD7870 – 2GB VRAM
 – Depolama: 35 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: 64bit OS – Windows 10
 – İşlemci: Intel i7 Quad Core
 – Bellek: 16 GB RAM
 – Ekran Kartı: nVidia GTX 960 / R9 280 – 4GB VRAM
 – Depolama: 35 GB kullanılabilir alan