Gerçek Süperman: Alex Pettyfer, Henry Cavill’in Yardımıyla Filmin Çekimlerinde Neredeyse Boğuluyordu ifadesini paylaştı.

Gerçek Süperman: Alex Pettyfer, Henry Cavill’in Yardımıyla Filmin Çekimlerinde Neredeyse Boğuluyordu ifadesini paylaştı.

Oyuncu Alex Pettyfer, ScreenRant dergisine verdiği röportajda, yönetmen Guy Ritchie’nin yeni filmi olan Ministry of Ungentlemanly Warfare filminin çekimlerinden bir anısını paylaştı. Pettyfer, bir kez çekimler sırasında neredeyse boğuluyordu ve onu düşmekten kurtaran meslektaşı Henry Cavill’i anlattı:

“Bana tekneden düşmekten kurtardı. Neredeyse boğuluyordum! Bu yüzden resmi olarak Henry tarafından kurtarıldım diyebilirim. Onunla bu filmde oynamaktan dolayı çok minnettarım.” – dedi oyuncu

Bu muhtemelen normal bir ahşap tekne değil, bir motor teknesi idi ve bu teknedeki düşüş oyuncu için gerçekten kötü sonuçlanabilirdi.

Aynı zamanda oyuncu, Cavill’le çalışmanın keyifli olduğunu ve diğer nedenlerden dolayı da memnun olduğunu söyledi: işe ciddi yaklaşıyor, sette herkese uygun bir yol bulabiliyor ve yıldız statüsü nedeniyle hiç kimseye kötü davranmıyor, aksine sete huzur getiriyor.

Filmin dünya prömiyeri 19 Nisan’da yapılacak. Rusya’da film resmi olarak 5 gün sonra – 24 Nisan’da vizyona girecek.