“Gerçekçi Olmasa da Etkileyici”: Oyuncular Stellar Blade’deki Göğüs Fiziğini Değerlendirdi.

“Gerçekçi Olmasa da Etkileyici”: Oyuncular Stellar Blade’deki Göğüs Fiziğini Değerlendirdi.

Stellar Blade Shift Up’in yayınlanmasından sonra, oyuncu topluluğu oyundaki pikant konuları tartışmaya devam ediyor. Daha önce, kullanıcılar ana karakterin açık kostümleri ve cinsel vücut şeklini tartışıyorlardı. Şimdi ise tartışmanın ana nedeni göğüs sallanma fizikleri oldu. Sosyal medyada ve forumlarda oyuncular, bu konunun ne kadar başarılı bir şekilde uygulandığını tartışıyorlar. Gördüğümüz kadarıyla, Stellar Blade’deki kahramanın göğüs sallanması çok gerçekçi olmamış gibi görünüyor, ancak kimseyi rahatsız etmiyor.

Oyunun dikkatli bir şekilde incelenmesi ve birçok video izlendikten sonra, kullanıcılar Stellar Blade’de göğüs sallanma fiziklerinin abartıldığına karar verdiler. Bu, oyunlarda insan vücudu hareketlerinin ayrıntılı gerçekçiliğini tercih eden oyuncuları rahatsız edebilir. Bununla birlikte, oyuncular bu durumun aksiyona büyük ölçüde katkı sağladığını kabul ediyorlar. Birçok hızlı aksiyon sahnesinde ve savaşta abartılmış fizikler, kahramanın hareketlerini ve sıkı kostümlerini vurgulamayı sağlar. Bu efekt olmadan, göğüs sallanmasını fark etmek çok daha zor olurdu.

Bazı kullanıcıları saçların fizikleri de etkiledi. Oyunculara göre, saç fizikleri, göğüs sallanma fiziklerinden çok daha gerçekçi bir şekilde uygulanmış. Ayrıca, onlar Stellar Blade’de, birçok aksiyonda bu yönün göz ardı edildiği diğer oyunlara kıyasla en detaylı saç modeli olduğunu düşünüyorlar.