Gerçeküstü Fizik – Steam’de Ücretsiz Yayınlanan Yeni Oyun, UE 5 motorunun ileri seviye fizik özelliklerini sergilemeyi amaçlıyor.

Gerçeküstü Fizik – Steam’de Ücretsiz Yayınlanan Yeni Oyun, UE 5 motorunun ileri seviye fizik özelliklerini sergilemeyi amaçlıyor.


Jilted Generation Productions şirketi, Steam’de Unreal Physics adlı ücretsiz bir oyun yayınladı. Bu, Unreal Engine 5 motorunda oluşturulan çeşitli şaşırtıcı fiziksel gösterileri deneyimleyebileceğiniz bir 3D kum havuzu oyunudur.

Unreal Physics, FluidNinja ve Chaos sistemlerinin büyük bir karışımıdır. Birlikte, hidrodinamik, yıkım ve gerçekçi modelleme sağlayabilirler.

Fluid Dynamics Unleashed, sıvıların gerçekte olduğu gibi oyun içinde nasıl görünebileceğini gösterir. Su akmasını, dumanı tütmeyi ve hatta lavın akmasını göreceksiniz. Oyun geliştiricilerinin sıvı simülasyonu ile yapabileceği birinci sınıf şeyler bunlar. Bu sayede, geleceği görebilirsiniz.

Öte yandan, Chaos fizik sistemi şeylerin oyun içinde gerçek hayatta olduğu gibi kırılmasını ve hareket etmesini sağlar. Bir şey yaptığınızda binaların yıkıldığını ve parçalanmaların olduğunu hayal edin. Her hareketinizle bir aksiyon filminin merkezine koyulmuş gibi olursunuz, her köşede kaos yaratırsınız.

Dediğimiz gibi, Unreal Physics, fizik tabanlı pek çok demo ve kum havuzu ortamlarını içerir. Her demo sürümü size keşfetme ve deney yapma imkanı verecektir.