Ghost of Tsushima PC Sürümü Ekran Görüntüleri ve Özellikler

Ghost of Tsushima PC Sürümü Ekran Görüntüleri ve Özellikler


Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Sucker Punch Productions ve Nixxes Software, Ghost of Tsushima Director’s Cut’i 16 Mayıs’ta Steam ve Epic Games Store üzerinde PC için piyasaya sürecekler.
Ghost of Tsushima Director’s Cut, ilk kez 20 Ağustos 2021’de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Orijinal oyun ise 17 Temmuz 2020’de PlayStation 4 için piyasaya sürülmüştü.
“Sucker Punch Productions’ın ortak kurucusu Brian Fleming, “Gururla duyuruyoruz ki Nixxes’ten dostlarımız ve ortaklarımız, Ghost of Tsushima’yı PC’ye taşıyorlar!” dedi. “Bu Sucker Punch için ilk proje – tüm önceki çalışmalarımız konsollara özgüydü, bu yüzden bundan çok heyecan duyuyoruz ve Nixxes bu projeyi hayata geçirmek için mükemmel bir ekipti. Onların katılımı ile sonuçların sadece harika olacağını biliyorduk! Şimdi özür dilerim, ben geniş bir monitör sipariş ediyorum!”
PC sürümü için ön siparişler, “New Game +” modundaki sadık atın erken içerik kilidini, gezgin kostümü ve Baku dükkanında yırtık zırh için boya gibi içerikleri içeriyor.
PC versiyonunun özellikleri:
– Yüksek performanslı PC’lerden taşınabilir oyun PC’lerine kadar geniş bir donanım yelpazesi için optimize edilmiş, kilidini açılmış kare hızı ve birçok grafik seçeneği ile Ghost of Tsushima’yı deneyimleyin.
– 21:9, 32:9 ve hatta 48:9 en boy oranlarına sahip çoklu monitör dizilimlerini destekleyerek oyunun tadını daha da çıkarın.
– NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 ve Intel XeSS gibi kare oluşturma ve ölçekleme teknolojileriyle performansı artırın. Ayrıca görüntü kalitesini artıran NVIDIA Reflex ve NVIDIA DLAA da desteklenmektedir.
– Japonca dudak senkronizasyonu. Japonca seslendirme için dudak senkronizasyonundan daha gerçekçi bir deneyim sunun, bu da PC’nizde gerçek zamanlı olarak görselleştirilen videolar aracılığıyla mümkün olmaktadır.
– Eylemi nasıl yöneteceğinizi seçin. Kablolu DualSense kontrolcü ile dokunsal geribildirim ve adaptif tetikleyicilerin keyfini çıkarın…
– … veya tamamen özelleştirilebilir kontrol öğeleriyle fare ve klavyeyi kullanın.
– Dokunsal geribildirim. DualSense kontrolcünün etkileyici dokunsal geribildirimi ile kılıcınızı geliştirin.
– Adaptif tetik mekanizmaları. Adaptif tetik mekanizmalarını kullanarak yayınızı kullanarak doğruluğunuzu artırın.