Ghost Recon Wildlands Güncellemesi Permadeath ile Harder Mod Ekliyor

Ghost Recon Wildlands Güncellemesi Permadeath ile Harder Mod Ekliyor

Ghost Recon Wildlands: Special Operations 2

Ghost Recon Wildlands: Special Operations 2

Ubisoft, PS4, Xbox One ve PC açık dünya nişancılarına yeni PvE ve PvP özelliklerini tanıtan Ghost Recon: Wildlands için ücretsiz bir güncelleme olan Special Operations 2‘yi duyurdu. Yeni içerik, Year 2 Pass sahipleri için 24 Temmuz’da ve herkes için 31 Temmuz’da geçerli olacak.

İki önemli eklemenin ilki, oyuncunun becerilerini test etmek için tasarlanmış yeni bir PvE deneyimi olan Ghost Modu. Oyuncuları Santa Blanca Kartel’ni devirmeye görevlendirir, ancak permadonu harekete geçirerek, bir seferde taşıyabileceğiniz silah sayısını sınırlandırarak, daha gerçekçi bir şekilde yeniden yüklemeyi ve dost ateşini açmayı biraz daha zorlaştırır.

Bu arada Ghost War, iki yeni sınıf ve oyuncular için iki haritayı çıkarmaya hazırlanıyor. Bunların üstüne, “seyirci ve turnuva dostu” maçları yapmak için özellikler eklendi.

Ghost Mode
Permadeath: Eğer oyuncular aşağıdayken yeniden diriltilmezlerse, oyun biter ve progresyon sıfırlanır.

Yeni Yük: Oyuncular sadece bir ana silah ve bir tabanca kullanabilecekler.

Gerçek Yeniden Yükleme: Oyuncular kısmen dolu bir şarjörle yeniden yüklediklerinde, kalan mermiler kaybolur.

Dost Ateşi: Oyuncuların ateşleri ve eylemleri takım arkadaşlarına zarar verebilir.

Donanım Yönetimi: Oyuncular silahları sadece cephane kutularında veya düşmanları yağmalayarak değiştirebilirler.

Takım Arkadaşı Kaldırma: Gerçek bir solo deneyimi için, oyuncular artık AI takım arkadaşları olmadan oynamayı seçebilirler (oyunun ana mücadelesinde de mevcuttur).

Ghost War
Yeni PvP Sınıfları ve Haritalar: Çok sayıda talep edilen kar arazi haritası dahil olmak üzere iki yeni PvP sınıfı ve iki PvP haritası tanıtılacaktır.

Gözlemci Modu: Özel PvP eşleşmelerini belirli araçlarla ve serbest gezici bir kamerayla izlemek ve sergilemek için kullanılabilecek yeni bir özellik.

Yeni İlerleme Özellikleri: Oyuncuların güncel ligdeki yerlerini göstererek ilerlemeyi izleyen yeni bir İlerleme Barının tanıtımı.

Maç Sonrası Kutlama Ekranı: Kazanan takımın sergilediği yeni bir maç sonrası ekran.

Sosyal Öğeler: Oyuncuların deneyimlerini daha da kişiselleştirmek için duyguların, ses hatlarının ve zaferin oluşturduğu yeni bir özellik (oyunun ana mücadelesinde de mevcuttur).

Special Operations 2’ye erken erişim, 30 dolarlık Ghost Recon: Wildlands Year 2 geçişinde yer almaktadır. Bunu satın alanlar yeni Ghost Mod’u oynayabilecek ve bir hafta erken yeni Ghost War sınıflarını deneyebilecekler. Özel özelleştirme paketleri de geçişin bir parçası olarak dahil edilmiştir. Diğer herkes için yeni özellikler 31 Temmuz’dan itibaren erişilebilir olacaktır.