Ghost Recon Wildlands’daki En İyi Silahlardan 10 Tanesi ve Onları Nerede Bulacağınıza Dair Bilgi

Ghost Recon Wildlands’daki En İyi Silahlardan 10 Tanesi ve Onları Nerede Bulacağınıza Dair Bilgi

ACR (Saldırı Tüfeği)

ACR, düz atışlar için mükemmel bir saldırı tüfeği. Tutuşu ve hasar oranı mükemmel, fakat düşük isabet oranını telafi etmeniz gerekecek. Bu tabancayı, La Loma köyündeki Media Luna’da ,Medya Luna Bravo toplanma alanının hemen kuzeyinde bulabilirsiniz. Silah nehrin kenarındaki boş sarı bir depoda olacak.

TAR-21 (Saldırı Tüfeği)

Arabaya takılabilen saldırı tüfeklerini seviyorsanız, bu silah sizin için çok iyi bir seçenek. Silahın delme gücü konusunda birinci sınıf bir silah. Yinede isabet gücünü yükseltmek gerek. TAR-21, eyaletin ortasındaki dev gölden hemen güneydeki Choza Padre kasabasındaki Montuyoc bölgesinde. Silahı tam olarak, hikaye görevi bilgi kutusunun hemen doğusundaki evin üst katlarından birinde bulacaksınız.

MK249 (Hafif Makinalı Tüfek)

MK249, bastırıcı ateş sağlamak için mükemmel bir silahtır. Üstün bir aralık statüsüne ve yüksek ateş oranına sahiptir. Bu hafif makineli tüfek Malco’da Icoya’nın kuzeyindeki bir karakolda ve haritanın en güneyindeki gölün hemen yanında. Haritadaki karakolun güneyindeki yolun sonunda bazı kutular arasında duruyor.

Scorpion EVO 3 (Yarı Otomatik Tüfek)

Scorpion EVO 3, MK249’un zıttı, çünkü düşük geri tepmesi sayesinde yakın çatışmalarda vazgeçilmez bir silah. Bunu elde etmek için, Koani’ye gidin ve Huertas kasabasının güneyindeki muharebe karakoluna gidin. Hangarın içinde bir yerde bulacaksınız.

PSG (Yarı Otomatik Tüfek)

Makineli tüfeklerde üstün isabet oranı isteyenler için PSG seçilebilecek en iyi silah. Tren istasyonunun güneyindeki San Mateo üssünde yer alıyor. Tam tarif edecek olursak; Patlayan bomba işareti bulunan bir cephane deposuna bakmanız gerek.

L115A3 (Keskin Nişancı Silahı)

L115A3, yüksek delici gücü sayesinde sinir bozucu araçlarlabaş etmek için en iyi keskin nişancı tüfeğidir. Chaca Barracha’nın batısındakiMonte Puncu’daki El Yayo Kooperatifine bakarsanız, bulacaksınız.

SPAS-12 (Pompalı Tüfek)

SPAS-12, etkileyici ateş oranı sayesinde küçük bir alandabirikmiş büyük gruplara karşı mükemmel bir silahtır. Khochi’nin güneydoğusundaolan La Cruz’un F.O.B. Vibora bölgesinde bulunabilir. Ana saha boyunca uzananyan binalarından birinde özel olarak tarif edersek.

SASG-12 (Pompalı Tüfek)

SASG-12, doğru bir şekilde kullanırsanız büyük miktardahasar verebilen bir av tüfeğidir. P.N. De Agua Verde’nin doğu kenarında, ArroyoBaya’nın hemen kuzeyinde bir karakolda, açık kırmızı depo konteynırı içindeduruyor. Buyurun alın.

D-50 (Tabanca) 

Hızlı şarjör değişimi, mükemmel tutuş ve etkileyici ateşlenme oranıyla D-50 tabancası varsayılan tabancanıza kıysala bir hayli üstündür. Libertad Charlie toplanma alanının güneyindeki Libertad’da orada da F.O.B Oso Hormiguero’da bulabilirsiniz. Bir cephaneliğin yanında sizi beklemekte.

MSR (Keskin Nişancı Tüfeği)

MSR her konuda muazzam istatistiklere sahiptir ve başlagıçnoktasına yakın olduğu için elde etmek kolaydır. Montuyoc’un batı ucuna gidinve silah kutusunu almak için oradaki madenleri bulun.