“Gizli Görevlere Meydan Oku!” Etkinliği Black Desert Türkiye ve MENA’ya Geri Dönüyor

“Gizli Görevlere Meydan Oku!” Etkinliği Black Desert Türkiye ve MENA’ya Geri Dönüyor

Black Desert “Gizli Görevlere Meydan Oku” Etkinliği

Black Desert

Gizli Görevlere Meydan Oku!” etkinliği, Black Desert Türkiye ve MENA’ya geri dönüyor. Maceracılar, eski sırları ziyaret etme ve yeniyi keşfetme yarışında maceracılar görkemli ödüller kazanmak için tüm gizemleri ortaya çıkaracak ve kıyasıya yarışacak.

Black Desert evreninde görülmemiş bir ödül için hazır olun!
Kimyacı Alustin’in eski metinlere erişim izni vermesiyle birlikte “Gizli Görevlere Meydan Oku!” etkinliği, kararlılığını test etmek isteyen bütün maceracılar için erişilebilir durumda. Bir dizi zorlu görevi üstlenen maceracılardan sadece en cesurları bu görevleri tamamlayacak ve ödüllendirilecek. Tüm görevleri tamamlayanlar ise 31 Temmuz 2019’da tüm bölgelerde aynı anda başlatılacak yepyeni bir görevi üstlenebilecek. Bu görev, “Gizli Görevlere Meydan Oku!” görevlerinin en zoru olacak fakat bu görevin sırrını ilk çözen maceracı, Black Desert evreninde görülmemiş bir ödül kazanacak. Gizli görevler sonunda kazanılacak gizli ve eşsiz ödülün ne olacağı merakla beklenirken maceracılar şimdiden kendilerini bu zorlu maceraya hazırlamaya  başladı.

Terrmian temalı etkinlikler, maceracıları serinletmeye devam ediyor!
Maceracılar için zorlu geçecek “Gizli Görevlere Meydan Oku!” etkinliği sırasında yorulan ve mola vermek isteyen maceracılar için Terrmian Su Parkı etkinliği devam ediyor. Terrmian Su Parkı etkinlikleri süresince 50 Terrmian nişanı toplayan maceracılar, oyun içi inci eşyası olan mayo ve bikini setini hediye olarak alabilecek. Ayrıca 2 haftalık bir süre boyunca savaş ve beceri kazanmak için eğitim kitaplarındaki büyük indirimler maceracıları bekliyor. Bu kitaplar sayesinde maceracılar belirli şehirlerde bulunan antrenman bölgelerine giderek, bilgisayarlarının başında olmalarına gerek duymadan otomatik olarak antrenman yapabilecek ve karakterlerinin savaş ve beceri EXP’ini artırabilecek. Her kitap için yüzde 90 gibi büyük indirimlerden faydalanmanın yanı sıra, maceracılar bu eğitim kitaplarından günde yalnızca 10 adet alabilecek. Kendini güçlü bir savaşçı haline getirmek isteyen maceracılar bu kitapları kullandıklarında hem yüzde 50 daha fazla EXP alacak hem de bilgisayarlarından uzakta kalabilecek ve kolayca karakterlerini geliştirebilecek.